Свободно време

Драматични обрати, сълзи и радост в X Factor

Стават ясни категориите, които поемат менторите в X Factor

26.09.2013г. / 14 35ч.
Аз жената
Снимка: X Factor

Снимка: X Factor

Момчета, момичета, групи и кандидати над 25 години – в епизода на X Factor довечера ще стане ясно кой съдия на коя от тези категории ще стане ментор.

След дълги обсъждания продуцентите на шоуто ще кажат своята тежка дума – противно на очакванията, че Мария отново ще поеме момичетата, този път тя ще се грижи за „Групите“. Поп дивата стартира музикалната си кариера именно като вокал на група, затова и тя ще се застъпи за тази категория. Заки, който многократно е заявявал желанието си да отговаря за „Момичетата“, ще получи този шанс лично от Маги Халваджиян. Саня ще бъде ментор на „Момчетата“, а Любо – на „най-любопитната и колоритна“ според него категория – „Мъже и жени над 25 години“.

Освен разпределението на съдиите, довечера ще видим и какъв ще бъде изходът от тренировъчния лагер. Драматични обрати, забавни моменти, сълзи и радост ще съпътстват двучасовия епизод тази вечер. От сцената на X Factor ще си тръгнат участници, които вече спечелиха симпатиите на публиката. Дъщерята на Ваня ЩереваМила, безспорно е една от тях.

Кои ще бъдат другите таланти, които ще отпаднат на крачка от решаващия финален кръг, ще стане ясно довечера. Ясно е само едно – 26 участника ще продължат в следващия етап „Къщата на съдиите“, където менторите ще бъдат изправени пред най-трудния избор – да изберат финалистите в шоуто.

X Factor – двучасов епизод довечера, 21.00 ч. по Нова ТВ.

Коментирай