Свободно време

Предстоят първите елиминации в „Музикална академия“

На 1 октомври – деня на музиката един ще си тръгне от „Музикална академия“

30.09.2013г. / 16 00ч.
Аз жената
Предстоят първите елиминации в „Музикална академия“

Първата седмица в академията протече под знака на елиминациите за всички 15 участници, както и за менторите и останалите от екипа на телевизионното шоу.

Петя Буюклиева понесе най-тежко факта, че ще трябва да се доказва още на първите елиминации и е превърнала своята подготовка и психическото си състояние в централна тема за цялата академия. Възрастните й колеги я успокояват, а Кичка дори йпредложи част от своя бюджет за седмицата, за да може да подготви по-бляскаво представянето си.

Лора и Любен с младежка лекота погледнаха на своите номинации и между подготовката намират време да се шегуват помежду си и да изживеят първия лек флирт зад стените на академията. За съжаление ако някой от тях отпадне, ще трябва да отложат за неопределено време развитието на отношенията си.

Подготвени или не, и тримата участници ще изпеят две песни на концерта този вторник и ще трябва да дадат всичко от себе си, за да спечелят симпатиите на зрителите. Първата песен ще бъде известен кавър, а втората- дует с друг участник от академията.

Петя Буюклиева ще изпее песента на Weather girls – „It's raining man", а песента „Пролет“ ще чуем в дует с Етиен Леви, който ще и прави музикален акомпанимент на пиано.

Свързани статии

Лора Караджова ще се превъплъти в Rihanna с парчето „Te amo", а в дует ще чуем един от най-големите хитове на лятото „Министъра на веселието“ заедно с Криско.

Любен ще се опита да впечатли зрителите с изпълнение на баладата „Никой“ в оригинал на Графа, а за песента на Д2 -„Прости ми“, дуетна половинка ще му бъде Георги.

За да бъдат сигурни в своето оставане, тримата участници ще си имат защитници в лицето на Данчо и Мариана Караджови, които ще подкрепят дъщеря си Лора. Зад Любен Христов твърдо ще застане съименникът му Любен Дилов- син, а Петя Буюклиева ще бъде подкрепяна от Деян Неделчев- Икебаната и журналистката Ива Николова.

Коментирай