Свободно време

Разтърсващо документално реалити стартира в телевизионния ефир

Нова ТВ представя „Съдби на кръстопът“

01.10.2013г. / 11 50ч.
Аз жената
Разтърсващо документално реалити стартира в телевизионния ефир

Съдби на кръстопът“ е най-новият проект на Нова ТВ в който истински истории – по действителен случай, ще бъдат представени на зрителя във възможно най-реалния си вид – така, както могат и се случват на всеки от нас.

Форматът няма аналог в българския телевизионен ефир и е интересен микс от реалити и документалистика. Предаването вече се радва на изключителен успех в над 37 страни по света, а в България ще бъде реализирано от Красимир Ванков, продуцент в Нова ТВ.

Свързани статии

Всеки епизод на документалното реалити разказва отделна лична, драматична история, заснета по действителен случай. Това са историите на хора, изправени на кръстопът в живота си. Те трябва да вземат сериозни решения в тежки ситуации. Понякога те са толкова критични, че героите имат нужда и от външна подкрепа, включително и от съдействието на държавните институции. В отделни случаи зрителите ще видят в действие истински служители на българските институции. Тези истории са изпитание както за конкретната личност, така и за реакцията на институциите.

„В „Съдби на кръстопът“ ще бъдат разказани истински истории, заснети точно така, както са се случили в живота. Този реалити елемент допълва близкото до зрителя усещане. Няма нагласеност, пудра и игра със зрителя – историите са по действителни случаи." – издава продуцентът на предаването Краси Ванков и допълва:

„Документалният момент във формата позволява да се видят историите от всички гледни точки и да се влезе в проблема отвътре. Става въпрос за онези много лични, болезнени моменти в живота, срещу които застраховка няма. Те или ни правят по-силни и зрели, или ни смачкват изцяло. Темите са много близки до всеки зрител и са пресъздадени съвсем естествено – така, сякаш се случват в този момент пред нас. Сигурен съм, че някои от тези теми ще провокират дискусии, защото са представени противоположни гледни точки. Всяка страна от проблема разказва личната си истина.“

Коментирай