Свободно време

Скандали и заплахи в „Музикална академия“

Световни хитове ще пеят 14-те участника в музикалното шоу на първия концерт, в който всички поколения ще излязат на една сцена в една и съща вечер.

04.10.2013г. / 13 55ч.
Аз жената
Кичка Бодурова е сред фаворитите в групата на естрадните певци.

Кичка Бодурова е сред фаворитите в групата на естрадните певци.

Татуираният Любен, който остана в академията след елиминацията на Лора Караджова подготвя „Wonderwall“ на Oasis. В спор с Петя Буюклиева той я заплаши, че ако публиката го номинира, той ще се възползва от правото си и ще посочи за свой конкурент нея. Петя не се поколеба да му отвърне, че няма никакъв проблем и ще го размаже на сцената с глас.

Журито за първи път ще бъде в наистина трудна ситуация, защото ще трябва да посочи съвсем конкретно коя звезда се е представила най-зле и да я изпрати на елиминации.

Всеки петък ще има един изпълнител, който ще се класира на първо място и ще бъде защитен от елиминации. Това е този, който според публиката се е представил най-добре и който събере най-много подкрепа от зрителския вот.

Най-откровеният съдия Фънки тази вечер ще коментира „под напрежение“. Неговата 10-годишна дъщеря го заплашила, че ако продължава да критикува Криско ще отиде на концерта и ще го изгони от масата на журито. Причината за това е, че тя е голям фен на Криско, а Фънки го анализира като рецитатор на гаражно ниво.

След като миналата седмица Здравко от „Ритон“ избухна в ефир срещу чуждопоклоничеството и обвини Рут Колева в снобизъм, заради цитирането на световни звезди като нейни идоли и защити тезата, че трябва повече да уважаваме нашите родни звезди, тази вечер ще му се наложи да слуша и оценява кавъри само на световни хитове.

Стенли ще пее хита „Cose della vita“ на Eros Ramazzotti. Това за него е двойно предизвикателство, поради италианския език, който му е напълно чужд и поради факта, че е с болно гърло.

Победителката в групата на легендите Кичка Бодурова ще влезе в ролята на сексапилната Jennifer Lopez с хита Let's get loud, а Коцето Калки три дни убеждава продуцентите на шоуто в това, че идеята да взриви крава на сцената по време на изпълнението на Sex Bomb на Tom Jones е добра. Дали ще се съгласят с него предстои да видим.

Едно от най-атрактивните сценични предизвикателства ще е при изпълнението на Неделяна, която ще изпълнява хит на Madonna. По време на репетициите на танца към парчето Маргарита Будинова спечели овациите на целия екип и сега предстои да се види дали публиката ще слуша Неделяна или ще се захласне по танца на Маргарита.

Младият Георги, който спечели първо място от своята група, ще пее парчето на George Michael – „Freedom“, а дали с него на сцената ще се появят топмодели, както в популярния клип, все още е тайна.

Сблъсъкът на поколенията е на път да се превърне в шоуто на поколенията в „Музикална академия“ по TV7.

Коментирай
Свободно време