Свободно време

Вип-овете стават фермери и готвачи

Четвърти елиминации в Къщата днес от 20 часа по Нова ТВ

07.10.2013г. / 09 51ч.
Аз жената
Стойко Сакалиев.

Стойко Сакалиев.

Днес, в понеделник вечер, ще настъпи решаващият момент кой от номинираните тази седмица съквартиранти да напусне завинаги Къщата на VIP Brother 2013. Мариан Кюрпанов, Мира Радева, Стойко Сакалиев, Ваня Червенкова и Джеред ще влязат в ново амплоа в лайв изданието по Нова ТВ.

Мисиите, които BIG Brother отправи към съквартирантите ще бъдат забавни за някои, а за други – истинско предизвикателство. Джеред ще се потопи в селскостопанска работа, където неговите задължения ще се окажат различни от тези в Къщата на VIP Brother. Зрителите ще видят американеца да дои крава, да храни домашни животни, както и други присъщи на фермерите задължения.

Свързани статии

Лидерите в Къщата Мира и Ваня ще влязат в кулинарен дуел, оспорвайки властта в Кулинарния парламент. Те ще трябва да приготвят своите кулинарни вълшебства, но ще бъдат затруднени със специални условия от BIG Brother.

Моделът Мариан ще бъде поставен на изпит по българска граматика, а ролята на негов учител ще бъде поверена на политика Павел Чернев. Каква оценка получи топмоделът, гледайте днес на живо.

Футболистът Стойко Сакалиев ще се прояви със свое предаване „От Воле със Саката“, което ще включва горещи репортажи от живота на Виповете, предизвикателни коментари и задаване на провокативни въпроси за лагерите в Къщата. Със завидното си чувство за хумор Стойко ще трябва да грабне аудиторията, като направи едно интересно и динамично шоу.

Защитници на звездите ще бъдат актьорът Димитър Рачков, в ролята на защитник на Стойко Сакалиев и д-р Енчев – защитник на Ваня Червенкова. За Мариян ще лобира съпругата на д-р Енчев – Теди Велинова и за Джеред – фолк певицата Камелия. Гост-коментатор ще бъде актьорът Иван Ласкин.

Коментирай