Свободно време

Елен Колева се разплака пред Миглена Ангелова

„Искрено и лично“ и експертите на водещата помагат на актрисата да преодолее проблемите си

11.10.2013г. / 14 50ч.
Аз жената
 Елен Колева се разплака пред Миглена Ангелова

Сълзи от незаслужена обида ще се леят в студиото на „Искрено и лично“ днес по TV7 от 16 ч. До водещата Миглена Ангелова ще седне младата и талантлива актриса Елен Колева. Експертите на предаването – психологът Елена Тачева, докторът по физика Нено Димов и експертът по публична комуникация Весислава Танчева ще покажат на зрителите Елен Колева такава, каквато е – една „стара душа“ в младо тяло и детско лице, пораснала твърде рано, но запазила любопитството си към света и доверието в хората.

Актрисата ще очертае основните проблеми в характера си – неувереността и прибързаността. Елен ще признае, че е изгубила доверие в себе си и околните и ще потърси помощ, за да продължи напред. Още в началото на разговора, звездата от филма „Шивачки“ няма да успее да сдържи сълзите си и със задавен глас ще сподели, че не разбира защо, когато подхожда към хората искрено, те й отвръщат с безпричинна агресия.

Разнищвайки надълбоко емоционалния проблем, тримата експерти на Миглена Ангелова ще стигнат до най-драматичния и повратен момент в живота на Елен Колева – загубата на баща й, когато тя е едва на 4 години. Именно този момент от живота й ще се окаже повод за все още обърканите й емоции. След като Елен остава без единия си родител, тя е преместена да живее при баба си и дядо си по майчина линия. „Още тогава не си се вписвала в прагматичния свят на възрастните и си останала неразбрана“, обяснява психологът Елена Тачева. Актрисата признава, че до 7 клас е била пълна отличничка, след което нещо се променя и тя започва да получава слаби оценки.

Тийнейджърският й бунт я води към решението да се посвети на актьорската професия, за да бъде различна – да бъде творец. „Не правя това, което искам, не играя ролите, които искам, затова не смятам, че съм успяла. Сложиха ми известност като за петима, но за какво ми е този приписан успех?", разсъждава Елен в студиото на „Искрено и лично“. Красивата актриса признава, че й е трудно да се доверява на хората, а като основни проблеми в характера си изтъква мързела и егоизма.

Само за час ефирно време, водещата и нейният екип ще успеят да убедят Елен Колева, че нейните пороци всъщност са положителни качества, защото тя успява да ги използва градивно.

Коментирай