Свободно време

Петя Буюклиева, Кичка и Прея се борят да останат в „Музикална академия“

Емоционалната Петя отново избухна в сълзи, но зрителите я поставиха в челната тройка на музикалното шоу

15.10.2013г. / 13 50ч.
Аз жената
Кичка Бодурова, Петя Буюклиева, Прея, Иван и Андрей. Снимка: ТВ7

Кичка Бодурова, Петя Буюклиева, Прея, Иван и Андрей. Снимка: ТВ7

Стефка Берова и Благовест Аргиров ще помагат на ментора на легендите – Катя в защитата на Петя и Кичка. На противоположната страна ще бъдат защитниците на Прея в лицето на Рут Колева и елиминираният Любен.

Петя Буюклиева е на елиминации за втори път. Вместо да реагира спокойно, като човек, който е минал по този път в шоуто, емоционалната Петя отново избухна в сълзи. Фактите са, че зрителите я харесаха и я класираха в челната тройка, но Прея я посочи за свой конкурент на елиминациите. Защитник на Петя по време на концерта ще бъде друга нейна колежка от златните години на българската естрада – Стефка Берова. Петя е подготвила две песни. Първата е популярния хит „It's raining man“, а ако журито не я спаси за финала на елиминациите Петя ще изпълни песен от собствения си репертоар – „Обич“.

Свързани статии

Кичка Бодурова приема спокойно факта, че отива на елиминации. В „академията“ тя е гласът на здравия разум и дори най-младите вече я харесват и често казват за нея „мама Кичка е желязна“. Неин защитник ще бъде Благовест Аргиров Първото й парче за елиминациите е кавър на гръцки хит „Не искам да знаеш“, а второто е песен от нейния репертоар „Това съм аз.“

Прея Осасей е сред най-младите участници в шоуто. Тя ще пее в дует с Георги песен на Маги Джанаварова – „Трябва да знам“, която според вокалния педагог Алис Боворян не е много подходящ избор, защото е в по-висока тоналност от тази на Прея. Въпреки това шоколадовата певица е амбицирана да се справи с това предизвикателство и да продължи напред в шоуто. Второто парче е на India Arie – Brown skin.

Кое поколение ще победи и кой ще си тръгне от шоуто ще стане ясно тази вечер от 19.30 часа по TV7.

Коментирай