Свободно време

Желязната Кичка Бодурова се разплака в „Музикална академия“

„Моя страна, моя България“ на Емил Димитров разчувства певицата

24.10.2013г. / 15 40ч.
Аз жената
Желязната Кичка Бодурова се разплака в „Музикална академия“

Кичка се разплака, докато репетира песен на Емил Димитров в шоуто „Музикална академия“. Тя на няколко пъти започваше и спираше през сълзи изпълнението на „Моя страна, моя България“. Етиен Леви я утеши, като й каза, че това е неофициалният химн на всички българи емигранти, които изпитват носталгия към България и напълно разбира защо й е толкова трудно.

Свързани статии

Етиен е убеден, че тази песен много й отива, защото няма друг в академията, който наистина да я преживява толкова реално, тъй като Кичка живее повече от 20 години в Америка и прави всичко възможно да се прибира поне по веднъж годишно у дома.

Звездите на „Музикална академия“ ще пеят шлагерни песни, заедно с децата от „Бон Бон“. За Поли Генова това е приятна изненада, защото тя започва кариерата си именно от тази детска вокална група. Тя се подготвя за изпълнението на песента „Повей ветре“ на Паша Христова.

Този концерт е голямо предизвикателство за всички в академията. Ще се пеят наистина големи български хитове от годините на българската естрада. Мария Драгнева ще изпее „Вървят ли двама“ на Мария Нейкова, а Етиен Леви ще представи Васил Найденов със „Сбогом моя любов“.

Как публиката и зрителите ще приемат новото звучене на познатите български песни предстои да се види в ефира на TV7.

Коментирай