Свободно време

Кичка Бодурова поздрави Рут Колева за гласа й

Красивата Нел напусна „Музикална академия“

30.10.2013г. / 12 30ч.
Аз жената
Снимка: ТВ7

Снимка: ТВ7

Предизвикателството на Рут към Кичка за музикален дуел на сцената завърши с приятелска покана за кафе от легендата към младата джаз певица.

Двете дами изпяха една и съща песен. Това бе е една от изненадите на вечерта, която успя да смути дори и журито. Рут смело изпя „Моя страна, моя България“ в естраден стил, за да покаже на Кичка, че все пак е певица. Кичка гледа и изслуша изпълнението й спокойно, след което я поздрави с усмивка за хубавия глас и я покани на кафе. Георги Христов тактично не взе страна в спора помежду им като отказа да коментира изпълнението на Рут, с мотива, че тя не е участник в „академията“.

Свързани статии

Журито реши и спаси от елиминации Георги, който малко преди да стъпи на сцената сподели, че е в депресия и се чувства като безличен герой. Изборът да пее една от любимите си песни на John Legend – So high явно бе правилна тактика и Георги бе безспорният фаворит след първите изпълнения, за което получи силна подкрепа от журито.

62,49% от зрителите предпочетоха изпълнението на Коцето Калки, а 37,5% подкрепиха Нел. Изпълнението на песента на Уитни Хюстън „I have nothing“ предизвика разногласие в журито като мъжете чисто кавалерски подкрепиха Нел с думите, че е изпълнител със собствен стил. Люси Дяковска откровено и добронамерено сподели, че много млади изпълнители правят грешката да се опитват да пеят тази песен, тя също. Според Люси на Нел тепърва й предстоят много сценични изяви и след години тя ще се върне към този момент и ще чуе и почувства тази песен по различен начин. Нел прие напускането на Музикална академия със сълзи на очи, но сподели, че такава е играта.

Калки и неговите колеги, които влязоха в ролята на беквокали – Кичка и Етиен истински се забавляваха при изпълнението на хита на U2 „One“. Втората песен, която той представи бе „Сбогом“ на Сигнал. На финала явно Нел се оказа права за това, че Калки е утвърден артист и има много фенове, които ще го подкрепят и тя загуби и напусна шоуто.

Предстои вечер с невероятни хореографии и сценични постановки в петък, 1 ноември в ефира на TV7 от 19,30 часа

Коментирай