Свободно време

Том Джоунс вдигна на крака българската публика

За пореден път певецът направи щастливи българските си фенове

31.10.2013г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Том Джонс. Снимка: Reuters

Том Джонс. Снимка: Reuters

Снощи в зала 1 на Националния дворец на културата по покана на „Болкан Ентъртейнмънт“ Том Джоунс зарадва за пореден път българската публика. Концертът бе предвиден за 19 часа, но започна с час закъснение, което накара феновете в пълната концертна зала да станат още по-нетърпеливи. Но въпреки чакането, те посрещнаха с бурни аплодисменти певеца, който не пропусна да се извини за закъснението.

Невероятен звук, светлинни и визуални ефекти бяха част от спектакъла, който Том Джоунс и неговият екип представиха. Припомняме, че певецът пристигна у нас на 29 октомври с 20 души екип и ще остане три дни в столицата, за да я разгледа. През 2011 година той дойде в България за първи път и спечели завинаги българската публика.

Свързани статии

Усмихнат, изпълнен с енергия, той изпя едни от най-любимите песни на публиката като „Delilah“, „Sex bomb“, „Green Green Grass Of Home“, „Kiss“ и много други. Сподели, че харесва страната ни, че тук се чувства щастлив и би се върнал отново у нас, за да зарадва българските фенове.

Облечен в стилен черен костюм, излъчващ невероятен магнетизъм и чар, Том Джоунс доказа, че дори и на 73 години все още е страхотен мъж и легендарен музикант.

Коментирай