Свободно време

Жени Калканджиева изхвърли Николета от студиото си

Водещата на предаването „Жените говорят“ по ТВ7 Жени Калканджиева изхвърли макета на Николета Лозанова от студиото си

11.11.2013г. / 09 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: ТВ7

Снимка: ТВ7

Вчера, в неделя, на 10-ти ноември, в най-шумното женско шоу в ефира, Жени Калканджиева остана вярна на принципите си и отново изхвърли Николета Лозанова от студиото на „Жените говорят“ по TV7. Водещата постави ултиматум на своята колежка, или да дойде в студиото на живо, или рекламният макет никога повече да не се мярка до нея. Лозанова все още мълчи по случая и изненадващо не коментира реакцията на Жени.

В студиото на „Жените говорят“ Мариана Попова призна: „Обичам Фънки!“. Певицата и ментор в „Музикална академия“ няма да се омъжва с голяма и помпозна сватба, защото предпочита да влага парите си в по-смислени неща, като своите нови проекти. Гласовитата поп-звезда категорично заяви, че не се притеснява от публикациите в жълтата преса, които това изказване ще предизвика!

Пред Жени и Мая, следващият гост, Камелия Тодорова, развълнувано заяви: „Винаги съм била горда, че съм отгледала такива дъщери. Гордея се всеки път, когато и двете са щастливи.“ Именитата певица се върна в спомените от детството на близначките Рейчъл и Мириам и разказа, че като малки били много палави.

След като излезли от пубертета, на майка им й се наложило да направи ремонт в къщи. Катето Евро призна, че именно Камелия Тодорова е нейната учителка в готварството: „Тя е най-добрата певица сред готвачите и най-добрият готвач сред певиците!“ – категорична е звездата от „Оркестър без име“. Пред камерата на TV7 Рейчъл сподели, че тя и сестра й Мириам имат гаджета и са щастливи в любовта. Майка им изобщо не се меси в личния им живот, а по ирония на съдбата кандидат-зетьовете се занимават с електронна музика.

Острието на българската журналистика Маргарита Михнева, седна на диванчето срещу Жени и Мая и сподели с тях впечатленията от трогателната среща с дъщеря си, която работи и живее зад граница. “Сама съм, но не съм самотна.“ – заяви Михнева и допълни – „Живея с пенсия от 191 лв. след 42 години трудов стаж, но не се оплаквам. Никога не съм предполагала, че ще завърша живота си сама и с дъщеря, на толкова хиляди километри разстояние!“ – каза в заключение Маргарита Михнева.

Коментирай
Свободно време