Свободно време

Камериерки издават тайните на богатите и известните

Сериалът „Подли камериерки“ жъне успехи, издавайки тайните на богатите

14.11.2013г. / 12 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: FOX Life

Снимка: FOX Life

Премиерният сезон на сериала „Подли камериерки“ стартира по Fox Life и обещава да бъде сред най-пикантните заглавия тази зима.

Сериалът проследява една сплотена група домашни прислужници, свързани помежду си от работата си, житейските си проблеми и мелодраматичните обрати в света на техните работодатели.

В „Подли камериерки“ убийствата и хаосът се сблъскват в именията на най-богатите и влиятелни семейства в Бевърли хилс. Класовата война никога не е била толкова забавна и мръсна, колкото в този свят на богатите, където персоналът е толкова умен, духовит, колоритен и направо подъл, колкото работодателите си. Който държи мръсните тайни, държи и властта. А още преди края на сезона наяве ще излязат тъмни афери и ще бъдат разкрити дълбоки тайни, докато научаваме мръсните подробности около шокиращото убийство на една домашна прислужница.

Роузи (Рамирес) – вдовица, която след смъртта на съпруга си оставила сина си в Мексико, работи за двойката егоцентрични, успели актьори Пери и Спенс Уестмор (Мариана Клавено – „Истинска кръв“ и Грант Шоу – Swing Town).

Свързани статии

Кармен (Санчес), която иска да бъде певица се надява, че работодателят й, поп звездата Алехандро (Мат Седено – „Дните на нашия живот“) може да й помогне да започне кариерата си, но Одеса (Мелинда Пейдж Хамилтън – „Момчетата от Медисън авеню“) – негова лоялна икономка и нейна шефка, няма да се спре пред нищо, за да й попречи. Зойла (Рейес) е старша камериерка на Женевиев Делатур (Сюзан Лучи – „Всички мои деца“) – зависима, емоционално нестабилна, заможна жена. Тя работи заедно с дъщеря си, тийнейджърката Валентина (Ганем), която омайва привлекателния син на Женевиев Реми (Дрю Ван Ейкър – „Сладки малки лъжкини“).

В първия епизод жените търсят взаимна подкрепа, когато тяхната приятелка и колежка Флора (Пола Гарсес – „От местопрестъплението: Маями“) е брутално убита в дома на работодателите си Евелин и Ейдриън Пауъл (Ребека Уисоки – „Зловеща семейна история“ и Том Ъруин – „Анатомията на Грей“), по време на едно от най-големите социални събития на годината. Междувременно, новодошлата Марисол (Ортис) е наета да чисти дома на Тейлър и Мишел Стапърд (Браяна Браун – „Вътрешна сигурност“ и Брет Кълън – „Щети“) – младоженци със сложна любовна история. Но Марисол има скрити мотиви и когато някой, когото тя обича бива замесен в убийството на Флора, тя влиза под прикритие, за да открие истината.

„Подли камериерки“ е продукция на „Ей Би Си“. Сериалът е създаден от Марк Чери („Отчаяни съпруги“), който е и изпълнителен продуцент, заедно със Сабрина Уинд („Отчаяни съпруги“), Ева Лонгория („Отчаяни съпруги“), Пол Макгигън („Скандал“), Лари Шуман (Kissing Miranda), Дейвид Лонър, Джом Мас и Пол Пресбъргър и Майкъл Гарсия от Televisa USA.

Подли камериерки – сезон 1от 9 декември, всеки понеделник, от 20:55 часа, премиера за България.

В ролите:

Дания Рамирес като Роузи Фалта

Джуди Рейес като Зойла Диас

Браяна Браун като Тейлър Стапорд

Ана Ортис като Марисол Дуарте

Розелин Санчес като Кармен Луна

Грант Шоу като Спенс Уестмор

Еди Ганем като Валентина Диас

Сюзън Лучи като Женевиев Делатур

Том Ъруин като Ейдрън Пауъл

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
GagaAckles ( преди 10 години )
Сериала е велик. Наскоро гледах финала на първи сезон и мога да кажа, че много ще ви хареса. От създателя на Отчаяни Съпруги и духа на "Съпругите" наистина го има. Дори *** Лонгория е част от екипа на сериала, но за съжаление не участва като актриса в епизодите
отговор Сигнализирай за неуместен коментар