Свободно време

Нова година 2014 – в България или в чужбина?

Вижте страхотни предложения и оферти за празника

15.11.2013г. / 09 30ч.
Аз жената
Нова година 2014 – в България или в чужбина?

Новата 2014-та година наближава и е време да се замислим къде да прекараме празника. Обикновено дилемата е в България или в чужбина. Е, ако още се чудите къде да празнувате, нека разгледаме няколко предложения, които със сигурност са сред най-предпочитаните дестинации от множество наши сънародници.

Нека започнем от България. За любителите на зимните спортове и отрупаната със сняг и гирлянди обстановка на разположение е прекрасният зимен курорт Банско. Чудесната природа, свежият въздух, интересната архитектура, правят града толкова желано място за почивка, особено по време на новогодишните празници. Тук се намират едни от най-предпочитаните хотели в България и отлично оборудвани трасета за ски, където може да спортувате на воля и да се наситите с прекрасни емоции. Едно е сигурно – Банско наистина предлага чудесни условия за един тържествен и хубав новогодишен празник.

Продължаваме с Хисаря. Градът се слави с красивата си природа и отличните възможности за почивка и туризъм. Тук ще намерите прекрасни хотели, ще се насладите на чудесно обслужване и кухня и ще може да прекарате страхотен празник по случай новата 2014-та година.

Ако все пак предпочитате да посрещнете празника високо в планината, Боровец и Пампорово са за вас. Типични планински курорти с прекрасни хотелски комплекси и чудесни условия за практикуването на всякакви зимни спортове, Боровец и Пампорово са отлична алтернатива за посрещането на Нова година.

Велинград също би бил прекрасен избор за новогодишните тържества. Градът е известен с минералните си води, чудесният избор от хотели и живописната си природа. Тук наистина бихте изкарали страхотно.

Невероятни условия за почивка ви предлага и Девин. Чудесна природа, удобни хотели, прекрасна атмосфера – определено ще може да се насладите на великолепен новогодишен празник.

Нека да разгледаме и Сандански. Един от най-посещаваните градове в България, Сандански наистина предлага прекрасни условия за отдих и почивка. Новогодишната атмосфера тук е страхотна и определено ще останете възхитени от доброто обслужване, хубавите хотели и прекрасната храна.

В случай, че ви се иска да прекарате по-различен празник, Правец ви очаква. Уникалният хотел Риу Правец Ризорт е един истински замък, който ще ви накара да се почувствате наистина специални. Отлично обслужване и живописна природа – тук наистина ще успеете да си починете стабилно и да се насладите на пищни тържества.

Вижте препоръчани оферти за Нова Година в България тук:
http://www.astralholidays.bg/hoteli-v-balgaria.html

Ако предпочитате да посрещнете новата 2014-та година в чужбина, то Гърция е прекрасна алтернатива. Родос, Халкидики, Солун, Паралия – каквото и да изберете, ще направите новогодишния си празник наистина специален и ще насъберете прекрасни впечатления.

Турция също обещава отлично посрещане на Нова година. Може да посетите удивителния Истанбул или чудесната Анталия. Определено ще си изкарате прекрасно и ще имате възможност да се запознаете с културата и забележителностите на нашата южна съседка.

Какво ще кажете за един приказен новогодишен празник в Дубровник. Средновековната му архитектура, удобните хотели и чудесната кухня наистина ще ви накарат да се почувствате специални. Известен като Перлата на Адриатика, този град е гордост за Хърватска и определено има с какво да ви изненада.

За любителите на по-топлото време и екзотичните преживявания прекрасен избор би бил Тунис. Възползвайте се от новогодишните предложения до тази интересна страна и си подарете един вълнуващ, топъл и тържествен празник с арабски привкус.

Едно наистина специално предложение е бляскавият Дубай. Градът става все по-достъпен за множество туристи и определено е сред най-впечатляващите градове в света. Изключително модерен, луксозен и същевременно толкова екзотичен и топъл, Дубай е уникален избор за новогодишните тържества.

Малта също обещава един прекрасен празник. Известна като „страната на рицарите“, Малта ще ви накара да се почувствате като част от една необикновена приказка и ще ви подари чудесен празник, изпълнен с много тържествено настроение. Наистина ще си изкарате прекрасно и ще имате възможност да разгледате уникалният град Ла Валета. Невероятната му архитектура го нарежда сред най-удивителните градове на Европа.

Каквото и да изберете, определено ще можете да се насладите на уникален празник по случай настъпването на новата 2014-та година, да се отърсите от натовареното ежедневие и да се сдобиете с невероятни впечатления. Независимо дали предпочитате да се забавлявате в някои от страхотните български курорти или ви се иска да попътувате в чужбина, прекрасните новогодишни предложения наистина ще ви очароват. Затова побързайте да резервирате вашата почивка и се пригответе за един уникален, тържествен и прекрасен новогодишен празник, изпълнен с много чудесни емоции!

Вижте препоръчани оферти за Нова Година 2014 в чужбина тук: http://www.astralholidays.bg/pochivki/program/36.html

Коментирай