Свободно време

Александър Сано иска да има 5 деца

Куп интересни гости в неделното предаване „Жените говорят“

18.11.2013г. / 09 45ч.
Мария Дуковска
Александър Сано и дъщеря му Ава.

Александър Сано и дъщеря му Ава.

Тази неделя, на 17 ноември, един от най-обичаните български артисти Георги Мамалев гостува в студиото на „Жените говорят“ с Жени и Мая. Току-що завърнал се от Австралия, комикът разказа за емоционалното си гостуване на далечния континент. „Бях първият български артист, който игра в Мелбърн“, заяви Мамалев в студиото на „Жените говорят“, по TV7.

По покана на сдружение „Родина“, основано преди 35 години, Георги Мамалев зарадвал българските имигранти с моноспектакъла си „Какво става?“ Пред Жени и Мая актьорът сподели, че сънародниците ни в чужбина жадуват за българско изкуство и милеят за България. Колегата на Катето Евро не пропусна да покани зрителите на 28 ноември, когато ще изиграе моноспектакъла „Какво става?“ в столичен клуб.

За изненада на всички в студиото, Жени не пипна рекламния макет на „Поверително от NL“. Светските хроникьори подозират тайна уговорка между двете водещи. Според тях, шестата по красота в света може свободно да си купонясва, без да се притеснява от папараците на Николета. Наблюдателни клюкари твърдят, че именно такава е уговорката: Калканджиева не пипа макета, Лозанова държи папараците далеч.

Нора Караиванова представи новата си песен „Розови очила“ и заяви: „Няма стил, в който не мога да пея!“

Таня Боева в студиото на Жени и Мая: „Не съм глуха, добре чувам!“


Певицата опроверга тиражираната история, че има проблеми със слуха и с усмивка разказа за лекия инцидент. Неповторимата Таня Боева представи новата си песен „Само ти“. Видеото е направено като кратък филм, където тя се превъплъщава успешно в ново и още по-разкрепостено амплоа. Атрактивната певица признава, че не се ограничава с диети и поддържа хубавата си фигура с много движение и спорт. „Слуховете изобщо не ме притесняват“, заяви Таня Боева по повод спекулациите за раздяла със съпруга ѝ, и разказа за единствения мъж в живота ѝ – синът ѝ Росен. Певицата хвърли ръкавица към музикантите на предаването с предложение да направят общ проект за предстоящите коледни празници, в който да смени характерния за нея жанр.

Александър Сано: „Готов съм да имам 5 деца!“

Александър Сано, който спечели любовта на публиката, въпреки отрицателната роля, с която се прочу, се появи в студиото на „Жените говорят“ заедно с дъщеря си, Ава.

„Намерих си майстора в лицето на дъщеря ми“, сподели актьорът. Пред Жени и Мая, Сано разказа за различните актьорски превъплъщения и удоволствието от разнообразните роли. Мимоходом той се похвали със скорошното си отличие и сподели впечатления от срещата си със световни звезди, като Хелън Мирън, Даниел Радклиф, Кевин Спейси и режисьорът Дани Бойл.

Коментирай
Свободно време