Свободно време

Как поддържа фигурата си Глория?

С много спорт

25.11.2013г. / 13 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

На 23 ноември, точно в 12 часа кралицата на поп фолка Глория озари студиото на най-шумното женско шоу „Жените говорят“. Пред Ива и Вени поп-фолк дивата призна, че специално е станала рано, за да гостува на двете водещи. Пред зрителите на ТВ7 очарователната певица разказа за любовта и страстта към професията си и удоволствието да създава авторска музика.

Живея на сцената“, сподели Глория и разказа, че приема позитивно и с усмивка провалите и успехите в работата си. „Успехи се постигат с постоянство и упоритост“, допълни още певицата и призна, че не обръща внимание на постоянните клюки и интриги по неин адрес. В студиото на „Жените говорят“, примата на българската поп фолк сцена представи новата си песен „Пясъчни кули“ и разкри пред зрителите на „Терминал 7“, че замисля общ проект с дъщеря си Симона.

В откровеното интервю пред Ива и Вени, дивата сподели, че поддържа забележителната си фигура с много движение, спорт и здравословно хранене.

Свързани статии

Атмосферата на съботното женско шоу се прехвърли в бляскавата епоха на 30-те години, когато симпатичният поп-изпълнител Рафи представи видеото към най-новото си парче „Не ме разбра“. С Вени и Ива под ръка талантливият певец показа характерни за десетилетието движения и сподели: „Все още нямам приятелка!“

Три поколения от семейството на Иво Танев седнаха на диванчето в студиото на „Жените говорят“. Острието на „Сблъсък“ гостува на Ива и Вени заедно с дъщеря си Албена и най-новото попълнение на семейството – малката Алина. „Иво е прекрасен баща!“, сподели дъщерята на известния водещ и допълни, че отношенията им са много по-близки, след като го е дарила с внучка. „Алина е моята златна треска“, каза развълнувано щастливият дядо и разказа, че въпреки музикалната жилка в семейството, ще дадат пълна свобода на малката Алина.

Албена се върна в часовете на раждането на малката Алина и изрази огромната си благодарност към своята майка Бистра, която е влязла в ролята на дула. Младата майка препоръча на всяка родилка да има до себе си човек, който да е наоколо, за да помага, когато жената дава живот. 10-месечната Алина се прояви като изключително дисциплиниран гост и видимо се забавляваше в прегръдките на водещата Вени по време на разговора. На финала Катето Евро подаде малката Алина в ръцете на Лили Клюкарката с пожелание скоро да се радва на своя рожба.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
liuby ( преди 10 години )
забравила е да добави,че това става преди всичко с много пари и химия.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
franc.chavdarov ( преди 10 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
ne razbrah kak si po ( преди 10 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
лимончето ( преди 10 години )
От кога на СПИН-а се казва красива. Силиконова ***. ***! Срам за женския род.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар