Свободно време

Ивелина Павлова представи достойно България на „Mrs World“ 2013

Красива варненка развя българския флаг в Китай

27.11.2013г. / 10 50ч.
Аз жената
Ивелина Павлова представи достойно България на „Mrs World“ 2013

 

Ивелина Павлова – най-достойната омъжена българка се завърна в страната ни след участието си в конкурса „Mrs World“ 2013 в Китай. Журито бе категорично, че красивата варненка заслужава приза за най-добро сценично присъствие.

„За мен това бе едно предизвикателство. Видях как се организира най-престижният конкурс за омъжени жени и останах впечатлена. През целия престой в Гуанджоу видях хора, които желаеха да покажат всичко най-красиво от културата на този народ. Сприятелих се с много от участничките и сега очаквам с нетърпение някой от тях да посетят България“ – сподели за агенция „Профайл“ Ивелина Павлова, която бе посрещната на аерогарата от двете си деца и съпруга си .

Свързани статии

За конкурса в Китай участничката ни дефилира с национална носия на варненска танцова школа. Официалната й рокля бе осигурена от бургаска модна къща и впечатли с ръчната си изработка. „Горда съм, че развях българския флаг на световна сцена“ – заяви Ивелина Павлова, която е мениджър на известна верига заведения.

Засега най-доброто постижение на българка на конкурса „Mrs World“ е на Яненка Люцканова, която участва през 2003 г. в Лас Вегас и се класира на четвърто място на планетата.

Коментирай