Свободно време

Лео и Райна – „мозъците“ в Къщата

Съквартирантите ще се номинират днес

27.11.2013г. / 14 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: Биг Брадър

Снимка: Биг Брадър

Тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ ще се проведат вторите по ред номинации за Big Brother All Stars 2013. След бурна седмица, в която някои от съквартирантите стигнаха до прага на търпението в психологическия трилър, разиграл се в Къщата, днес те ще заявят гласно своите предложения кой да напусне възможно по-скоро шоуто.

Номинациите, които звездите ще предложат тази вечер, ще бъдат гледани както от зрителите, така и от останалите съквартиранти. Ще доведат ли откровенията до нови конфликти? Как ще понесат съквартирантите истината за себе си? – предстои да видим тази вечер.

Довечера съквартирантите ще попаднат в истинска главоблъсканица в седмичната номинационна игра, наречена „Мозъци“. Те ще бъдат разделени на два отбора с капитани – Лео и Райна. В задачата звездите ще трябва да отговорят на четиринадесет въпроса за живота в Къщата, като някои от тях ще се окажат затрудняващи даже и за най-вещите и информирани съквартиранти.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат депутатката Таня Буруджиева, журналистката Соня Колтуклиева, психоложката Ани Владимирова и бившата Мис България Таня Карабелова.

Коментирай