Свободно време

Една необикновена любовна история

Където лошите момчета са неустоими, а добрите момичета просто липсват

02.12.2013г. / 16 05ч.
Мария Дуковска
Една необикновена любовна история

Ужасът на любовта завладява киносалоните през 2014 година с романтичната драма „Безумна любов“. Страх и паника изместват топлите чувства в завладяващата история, в която Алекс Петифър („Аз съм номер четири“, „Дилъри на време“) и Габриела Уайлд („Кери“) ще ни покажат тъмната страна на обичта. Героите им се впускат в безразсъдна афера, в която емоциите излизат извън контрол, а разумът се изгубва в дълбоките дебри на страстта.

Филмът разказва историята на изискана девойка и привлекателен млад мъж, между които пламва необуздана любов. Тя е красива и добре възпитана, израснала сред книгите и училищните уроци. Той е дързък, чаровен и готов на всичко, за да я направи част от своя изкусителен свят, изпълнен с непознати за нея удоволствия. След намесата на родителите им, които се опитват да ги разделят, връзката им става дори по-силна и необмислена. Това поставя началото на зловеща история, забулена в мистериозни тайни и неподозирани разкрития, в която любовта не е благословия, а истинско проклятие. Може би.

Свързани статии

Филмът е адаптация на продукцията от 1981 „Endless Love“ с участието на Брук Шийлдс, в която своята първа екранна роля изиграва Том Круз. Песента „Endless Love“ на Лайънъл Ричи, която е част от саундтрака, получава номинация за „Оскар“ и се превръща в един от най-големите музикални хитове на 80-те години.

Романтичната драма „Безумна любов“ е под режисурата на Шейна Фесте („The Greatest“), която, заедно с Джошуа Сафран (ТВ сериала „Клюкарката“), е и сценарист на лентата. Редом до Алекс Петифър и Габриела Уайлд на големия екран ще видим актьорите Робърт Патрик (ТВ сериала „Истинска кръв“), Брус Грийнууд („Полет“), Рис Уейкфилд (“Broken Hill“), Дайо Окений („Игрите на глада“), Емма Ригби („Съветникът“) и Джоли Ричардсън („Мъжете, които мразеха жените“ и ТВ сериала „Клъцни-срежи“). Продуцентският екип включва имената на Скот Стъбър („Самоличност на аванта“) и Памела Абди („47 ронини“). Към тях се присъединяват също Джош Шварц и Стефани Савидж (ТВ сериала „Клюкарката“).

„Безумна любов“ идва в кината у нас през март 2014 г.

Коментирай