Свободно време

Лиса Стенсфийлд ще изнесе концерт в България

Певицата идва за пръв път

11.12.2013г. / 16 15ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Голямата британска поп и соул певица Лиса Стенсфийлд идва за първи концерт у нас. Той ще бъде на 1 юни следващата година в зала 1 на НДК от 20 часа.

Лиса удължи изключително успешното си европейско турне през изминалата година, давайки възможност на многобройните си фенове в продължение на близо два часа да слушат любими нейни песни като „All around the world“, „Never, never gonna give you up“, „This is the right time“, „Make love to ya“, „The real thing“ и др.

Емблематичната изпълнителка има десетки награди в своята кариера, над 20 милиона продадени албума, хитовете й са десетки, а дуетите й с Бари Уайт и с Джордж Майкъл отдавна са се превърнали в класика.

Лиса започна своето триумфално турне, обикаляйки Западна Европа и завръщайки се сред своята публика с впечатляващи концерти. Очакваме и поредния й студиен албум „Seven“ в края на януари идната 2014-а година. Само няколко месеца след това ще я видим на сцената в София.

Концертът на Лиса Стенсфилд е организиран от Keen Acts и BG Sound Stage. Билети вече се продават в мрежата на Eventim на редовна цена 80 лева. В промоционалния период те ще са с десет лева по-евтини.

Коментирай