Свободно време

Ирина Флорин: Станка явно има проблем със секса

Според певицата на спортистката й липсва нещо в сексуално отношение

16.12.2013г. / 11 00ч.
Аз жената
Снимка: ТВ7

Снимка: ТВ7

Тази събота, на 14-ти декември, започна бляскавият парти сезон на телевизионният таблоид „Поверително от NL“.

Само в четири поредни съботи Николета Лозанова ще разкрива най-любопитното от светския живот, ексклузивно от 22:30 часа. Защо след купон с приятели Асен Блатечки се прибира в кооперация в центъра на София, а не при жена си? Чужда ли му е любовта на работното място? Николета Лозанова знае отговорите на тези въпроси и разкри истината само в „Поверително от NL“ по TV7.

Свързани статии

Клюкарката Лили улови Наталия Гуркова, която отново е инкогнито в България. На кого изпраща въздушни целувки носителката на короната за Мис България 98-ма? Какво свързва топ-красавицата и скандално нашумялата реалити звезда Мариян Кюрпанов? Какво остана скрито по време на конкурса за мъжка красота „Менхънт 2013“? Само в „Поверително от NL“.

И още:

Само в „Поверително от NL“, Касиел Ноа Ашер разкри има ли мъж до Ирина Флорин. Какви емоции владеят изпълнителката на „Цвят лилав“ след два месеца живот в изолирана среда, пред немигащото око на камерите.

Ирина Флорин за Кеворк Кеворкян: „Кеворк е много внимателен. Голям кавалер, който може да ти поднесе една страхотна вечеря.“

... за Куката: „Не е необичайно да отида където и да е с Куката. Той е страхотен мъжкар.“

... за Станка Златева и Тервел Пулев: „Доста са примитивни като хора. Липсва им много голяма част от елементарното възпитание. Станка имаше голямо любопитство по отношение на секса към всеки от съквартирантите. Това ме навеждаше на мисълта, че тя има някакъв проблем по отношение на секса. Човек, който прави секс и знае как да го прави, не се интересува от това как е при другите.“

... за любовта: „Не съм си позволявала да имам сериозна връзка с мъж заради сина си.“

Коментирай