Свободно време

Десислава обяви кастинг за фенове за новия й видеоклип

Певицата ще снима заедно със своите почитатели

16.12.2013г. / 12 27ч.
Мария Дуковска
Снимка: архив, Булфото

Снимка: архив, Булфото

Тази неделя, на 15-ти декември, точно в 12:00, започна най-шумното предаване в българския телевизионен ефир „Жените говорят“.

Пъстрата Петя Буюклиева внесе много настроение и положителна емоция в студиото. Пред Жени и Мая ексцентричната певица призна, че не съжалява, че е напуснала рано шоуто „Музикална академия“, но не скри, че е имала желание да се превъплъти в още музикални стилове. „Времето ще покаже кой наистина може да пее. Трябва да се даде шанс на младите изпълнители да изгреят, ние вече сме на върха“, сподели певицата и допълни: „Аз казах, че Поли ще победи още от първия ден, в който се появи в академията“. Колоритната певица бе в компанията на най-новата си дуетна половинка Софи Бард, с която специално за зрителите на TV7 изпълниха песента „Бяла Коледа“. „Хубаво е да работиш с изпълнител, от когото си се учил и на когото се възхищаваш“, каза младата изпълнителка по повод работата й с естрадната легенда, която от своя страна призна, че се стреми да помага на младите изпълнители.

Най-добрата певица сред актрисите, невероятната Искра Радева седна на диванчето до Жени и Мая в неделния ефир на Терминал 7. Въпреки многото години на сцената, актрисата призна, че е в предстартова треска по повод предстоящия й Коледен концерт.

Музикалното събитие, което е под мотото „Звездите на България в хитовете на века“ събира куп любими български изпълнители. Пред Жени и Мая актрисата призна, че организирането на подобен концерт е сложно, трудно и отнема много време, а по повод прекрасния си външен вид призна: „Работата ме държи в кондиция“. Тя разказа и за скорошното си пътуване до Канада заедно с Маргарита Хранова, което било с благотворителна цел за изграждане на български културен център в Монреал. Актрисата сподели, че след вълнуващото посещение, двете се върнали изключително заредени и пред зрителите на „Жените говорят“ разкри подробности около новия им дует „Любов раздвоена“.

Очарователната Десислава изпълни най-новата си песен „Грим по дланите“ специално за зрителите на Терминал 7 и разкри, че във видеото към песента ще се включат нейни фенове. „За всеки артист има място под слънцето“, сподели гласовитата певица пред Жени и Мая и призна, че не одобрява тенденцията в новата българска музика.

Свързани статии

Позагубилият се от светския живот Орхан Мурад гостува в неделното издание на „Жените говорят“ заедно със съпругата си Шени. Пред Жени и Мая певецът обясни, че се е отдал на творчество и на семейството си и каза, че търпението е ключът към семейното им щастие. Талантливият певец сподели, че е със смесени чувства към музикалните формати и добави: „Невинаги печели най-добрият“. В ефира на ТV7 той обясни, че не се притеснява от изгряващите звезди и сподели, че съпругата му взима специално участие в най-новата му песен.

Режисьорът Стилиян Иванов се присъедини към компанията на Орхан Мурад и Десислава и пред зрителите на „Жените говорят“ разказа за новия си филм за художничката Лили Димкова „Изповед“.

Както обикновено, звездният репортер на „Жените говорят“ Ина Живова представи най-интересните светски новини, а този път Катето Евро представи вкусна рецепта за фини неделни палачинки с крема сирене.

Коментирай