Свободно време

Изборът на кафе издава каква личност сте

Капучино обичат тези хора, които са....

17.12.2013г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Кафето е най-консумираната напитка в световен мащаб. Българите са на второ място в Европа след италианците по консумирането на ароматната напитка. Ако и вие сте от тези, които всекидневно започват деня си с него и обичате да експериментирате с вкусовете му, вижте как любимата ви напитка издава част от вашия характер.

Еспресо

Вие обичате кафе, което е с рядък и отличаващ се вкус. Приятелски настроена и адаптивна личност сте.

Двойно еспресо

Вие сте практик и голям работохолик, затова имате нужда от двоен старт, с който да започнете деня си.

Мока кафе

Обичате да се забавлявате и сте креативна личност. Не обичате вкуса на чистото кафе, затова импровизирате с вкусовите комбинации.

Свързани статии

Кафе лате

Вие сте личност, която се откроява, но нерядко сте нерешителни. Когато се намирате в неясна и непозната обстановка, предпочитате да изберете тази страна, която ви носи повече безопасност.

Капучино

Вие сте топъл и сърдечен човек, но понякога и разсеян. Случва се ваши приятели да ви напомнят да избършете пухкавата пяна на капучиното от устните си.

Макиато

Вие сте традиционалист, сдържана и понякога необщителна личност, която често забравя да избърше устните си от пяната мляко.

Айс кафе

Пряма личност, която отстоява своята позиция. Не позволявате някой да диктува как да живеете. Не ви влияят особено сезонните промени, затова се наслаждавате на любимото айс кафе през цялата година.

Американско кафе

Спокойна и добросъвестна личност сте.

Кафе за из път

Вие сте фокусирана и сериозна личност. Предвиждате ситуациите, които могат да се окажат сложни и никога не забравяте на картонена чаша с кафе да поставите изолиращо картонче.

Коментирай
7 rate up comment 0 rate down comment
ь ( преди 10 години )
Ами тези, които пият турско кафе или кафе сварено с бързоварче?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар