Свободно време

Диляна Попова и Калин Врачански – празнични герои!

Приключи първия ден от най-мащабната благотворителна кампания Holiday Heroes

19.12.2013г. / 11 38ч.
Аз жената
Диляна Попова и Калин Врачански – празнични герои!

Стотици доброволци и част от най-обичаните родни звезди разнесоха празнични пакети на над 1000 български семейства в нужда още в първия ден на дарителската кампания на Holiday Heroes.

Най-мащабната коледна акция, организирана от сдружение Holiday Heroes, вече е факт. От сряда сутринта (19.12.2013) Празничните герои разнасят коледното чудо по домовете на хиляди български семейства в нужда.

Свързани статии

Сред известните личности, включили се в кампанията, бяха водещата Яна Грудева и Георги Милков, които помогнаха на семейство от столичния квартал Княжево. Самотна майка от Овча купел пък ще има своята истинска, празнична коледна вечеря, благодарение на празничните герои Калин Врачански, Диляна Попова и Юлиян Костов. Поп певицата Тони и Светльо Къслев-Starlight, от своя страна, дариха парче от коледното чудо на възрастна дама, грижеща се за болната си майка.

Междувременно още в 8:00 сутринта екип от над двайсет доброволци започна да опакова празничните пакети, които са запазена марка на инициативата. Коледна питка, замразено пиле, кори за баница, брашно и ориз са част от продуктите, с които организаторите се надяват да внесат малко коледна топлина в домовете на сънародниците ни, които са принудени да прекарат всеки друг ден от годината в нищета. До късния следобед от първия ден на кампанията над 1000 семейства получиха коледните си пакети. За пръв път в тях имаше и играчки за децата, при които Дядо Коледа може би никога не беше идвал.

Коледната кампания на Holiday Heroes ще продължи до 21-ви декември.

Коментирай