Свободно време

Кое цвете сте според зодията?

Цветният зодиак

08.01.2014г. / 16 00ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Всеки един зодиакален знак може да се отъждестви със своя еквивалент от света на цветята. Те имат своя индивидуалност, отличаващ се външен вид и аромат, също както личностите имат своите отлики. Нашият цветен зодиакален знак ни напомня, че както в природата има сезони на разцъфтяване и увяхване, така и в живота след върховете идват спадове.

Орлови нокти (Овен) 21 март – 19 април

Ако сте родени под знака на орлови нокти вие сте приятна личност, добра компания за приятелите ви и имате способността естествено да привличате околните. Вие сте уверени, имате високо самочувствие. Привличат ви разнообразието както от дейности, така и от хора и бизнес партньори. Омайвате останалите със силната си енергия, имате природна дарба да сте лидер. Орлови нокти са решителни, силни, обичат предизвикателствата и намирането на решения.

Мак (Телец) 20 април – 19 май

Ако сте мак сред зодиакалните цветя, то тогава обичате красивите неща, любители сте на естетичното, финото, обичате да споделяте живота си с други хора. Стилът ви ви прави чувствителни към детайла. Обличате се с класа, другите обикновено изпитват желание да ви копират. Маковете обичат удоволствието, както да дават, така и да получават. Изключително издръжливи сте, търпението и упоритостта са силни ваши ценности.

Лавандула (Близнаци) 20 май – 20 юни

Ако сте лавандула вие сте креативна личност, пълна с идеи. Обичате да споделяте с другите, обичате да обменяте опит. Вие сте емоционални, широко скроени личности, не се срамувате да изразявате себе си, в състояние сте винаги да намерите муза. Продуктивни, изобретателни с много активен ум. Лавандулата често е разпръсната в много посоки, нагърбва се с много дейности.

Меча стъпка (Рак) 21 юни – 22 юли

Родените под този цветен зодиакален знак са особено чувствителни, имат силна интуиция. Поради тази причина когато другите говорят, вие прониквате в съзнанието им и винаги знаете как в действителност се чувстват. Вие сте симпатична личност, приветлива и лъчезарна. Енергията ви е положителна и влияете на околните много добре. Обикновено имате уютно семейно огнище, заобиколени сте от роднини и приятели.

Слънчоглед (Лъв) 23 юли – 21 август

Слънчогледите са отворени, широко скроени личности, родени да бъдат лидери. Уверени сте в себе си, че можете да се справите с всяка трудност. Вие знаете как да достигате върхове. Обичате да сте в центъра на вниманието, както и да давате съвети. Като приятели сте верни и състрадателни. Готови сте на всичко, щедри сте и лоялни партньори.

Грамофонче (Дева) 22 август – 22 септември

Онези, които носят този цветен зодиакален знак са здравомислещи, аналитични и склонни да обмислят и планират, преди да действат. Организирани са и особено наблюдателни. Имат природен усет към детайла, изключително аналитични личности. Имат организационни умения, никога не отказват да помагат на другите. Спретнати и подредени са, добри домакини и грижовни майки.

Роза (Везни) 23 септември – 22 октомври

Розата е склонна да разкрива себе си напълно. Прозорливи сте, умеете да разчитате всички знаци и скрити значения. Обичате както да изглеждате красиви, така и да се обграждате с красота. Вдъхновявате се от философията, поезията и изкуството. Най-добре се чувствате, когато сте сред приятели и близки. Обожавате да се наслаждавате на природата.

Хризантема (Скорпион) 23 октомври – 21 ноември

Многопластови личности сте. Другите никога не успяват да ви опознаят докрай. Обичате изненадите. Честността и яснотата са много важни за вас. Вие сте съсредоточени във всичко, което правите, сериозни сте и владеете емоциите си. Интуитивни сте, преследвате непрестанно собственото си физическо и емоционално израстване. Активни любовници сте и много умели свалячи.

Нарцис (Стрелец) 22 ноември – 21 декември

Нарцисите са влиятелни хора, които обичат да споделят философските си възгледи с околните. Вие сте директни, говорите точно и ясно, никога не увъртате. Мъдри сте, големи късметлии в живота, силни, но същевременно чувствителни. Понякога развинтеното ви въображение ви отвява далеч в мечтите ви и реалността остава малко далечна.

Свързани статии

Карамфил (Козирог) 22 декември – 21 януари

Карамфилите са много добри в това да организират и подреждат както предметите около себе си, така и живота си. Вие сте притежатели на силна воля и решителност. Природно надарени сте с лидерски качества, околните разчитат на вас. Вие умеете да управлявате и това ви прави още по-уверени в себе си. Упорити сте, искате да оставите следа по пътя си. Обичате сигурността, особено когато сте си я създали сами точно както на вас ви харесва.

Орхидея (Водолей) 21 януари – 19 февруари

Тези, които са под знака на орхидеята са любопитни и изобретателни личности. Понякога сте противоречиви, но не и за себе си. Ексцентрични сте, или поне се стремите към това, често съзнателно, тъй като мразите еднаквостта. Имате различен начин на възприемане на света. Добри сте в организирането и извършването на различни дейности.

Водна лилия (Риби) 20 февруари – 20 март

Водната лилия е чувствителна и притежава силна аналитичност. Силно интуитивни са представителите на този знак. Чувствителността им често ги напоява с емоциите на околните. Понякога това може да ги доведе до изпускане на нерви и емоции. Притежават творчески способности – художници, танцьори или музиканти са. Имат много добри комуникативни способности, езиците им се отдават.

Коментирай