Свободно време

Огромен интерес към втория сезон на „Къртицата“

Над 10 000 се регистрираха за участие

07.01.2014г. / 13 37ч.
Мария Дуковска
Огромен интерес към втория сезон на „Къртицата“

Над 10 000 души се регистрираха за кастинг за втори сезон на най-мащабното риалити шоу „Къртицата“, което тази година се завръща с втори сезон по TV7. Два пъти повече мъже отколкото жени напират да докажат свръхсилите си в най-разтърсващото преживяване в живота им.

Естествено най-много мераклии за участие в „Къртицата 2: Разтърсване“ има сред младите хора на възраст между 18 и 25 години (близо 50%), но не са малко и ентусиастите прехвърлили 50-годишна възраст. Продуцентите на формата отсяват най-подходящите кандидати, които ще трябва да преминат специални предизвикателства за физическа и психическа издръжливост след 17 януари.

И в новия сезон, базата на „Къртицата“ ще обитават големи български звезди редом с най-издръжливите физически и психически кандидати за шоуто. Наградата във формата отново е 250 000 лв., а продуцентите обещават още по-разтърсващи битки, още по-зрелищни сблъсъци и още по-напрегнати изпитания за тялото и духа, които ще покажат у участниците свръхсили и възможности, за които дори не подозират.

Свързани статии

Най-задаваният въпрос и през 2014 ще бъде, разбира се, „#КОЙ е Къртицата“, а българският зрител отново ще се превъплъти в любимата си роля на детектив в най-голямото предизвикателство за съобразителност и наблюдателност в българския ефир.

В първия сезон на Къртицата взеха участие някои от най-големите български звезди Жени Калканджиева, Николета Лозанова, Явор Янакиев-100 кила, Азис, Деян Донков, Радина Кърджилова, Рут Колева, Емануела, Деян Неделчев-Икебаната и Божидар Искренов-Гибона. Заедно с избраните на кастинг участници те изживяха най-голямото приключение, като трябваше да се справят с различни физически и психологически предизвикателства в продължение на три месеца. Победител в първия сезон на „Къртицата“ е Любомир Жечев, а Къртицата – Кирил Ефремов, беше разкрита от зрителите на шоуто, което донесе на един от тях натрупаната по време на играта награда от над 100 000 лв.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Kojuharova ( преди 10 години )
Според предаването е страхотно, мн се кефих на първият сезон.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар