Свободно време

Къванч Татлъту се завръща на екран с два епизода на „Север Юг“

Звездата отново сгрява женските сърца с участието си в сериала

13.01.2014г. / 15 31ч.
Мария Дуковска
Къванч Татлъту се завръща на екран с два епизода на „Север Юг“

От утре, 14 януари, всяка делнична вечер от 20:00 часа зрителите на bTV ще имат възможност да гледат хитовата поредица „Север Юг“. Триумфалното завръщане на секссимвола Къванч Татлъту в българския ефир ще стартира с двоен епизод.

Двамата братя Кузей (Къванч Татлъту) и Гюней (Буура Гюлсой) са неразделни като деца, но и са толкова различни, колкото северът и югът. Семейството им е щастливо в Истанбул и животът им върви гладко, докато вечерта преди Гюней да се яви на кандидатстудентски изпит нещастна случайност не разделя двамата братя завинаги. Четири години по-късно Кузей излиза от затвора, за да открие, че животът му е изцяло преобърнат и нищо не е както го е оставил.

Свързани статии

Самият Кузей никога няма да бъде същият. След като осъзнава, че е загубил любовта на живота си, той се отдава на нелегални боксови мачове. По този начин младият мъж се опитва да се скрие от гнева и болката, които изпитва и да загърби миналото си.

Дали двамата братя ще намерят път един към друг, зрителите ще разберат от новия сериал „Север Юг“ – от утре, 14 януари, всеки делничен ден от 20:00 часа.

Коментирай