Свободно време

Създайте своя миг от пролетта

17.04.2006г. / 14 52ч.
Аз жената
Създайте своя миг от пролетта

Дни преди Великден по инициатива на сп. “Fleur Creatif” – България, ще се проведе първата Седмица на цветята у нас. Идеята е да се покажат цветята като изкуство, като начин да усъвършенстват средата около нас и да добавят живот, цвят и елегантност във всяка обстановка.

Седмицата на цветята бе открита официално на 10 април в магазин Сиамдизайн в столицата. Събитието уважиха Н. Пр. посланикът на Кралство Белгия Филип Беке и г-жа Маргарита Асебо. В седмицата участват най-големият градински център в България – Флора, бутици за цветя Орхидея, магазините за мебели и аксесоари за дома Байти и Сиамдизайн.

От 10 до 16 април цветните композиции, саксийните растения, кашпите, аксесоарите и мебелите за дома и офиса, продавани във включените в проекта магазини, ще имат специални цени. Цветните композиции са изработени от водещи дизайнери – флористи по идея и вдъхновение на сп. “Fleur Creatif”. Съчетани и показани в атмосфера на уникални мебели, цветята ще добавят шик в празничното ви настроение, гарантират издателите на сп. “Fleur Creatif”. Те канят хората с градивен и творчески дух, които търсят новото, интересното и модерното, в магазин “Сиамдизайн” на ул. “Бигла” 6 в столицата, където до края на тази седмица ще бъдат изложени цветните композиции, сътворени от български флористи.

Коментирай