Свободно време

Александра Жекова влиза в Dancing Stars

Олимпийската ни гордост ще се състезава в танцувалното шоу

17.02.2014г. / 12 30ч.
Мария Дуковска
Александра Жекова влиза в Dancing Stars

„Нямам търпение да се включа в Dancing Stars.“ – с тези думи днес олимпийската ни гордост Александра Жекова „издаде“ своето участие в най-бляскавото танцувално шоу в телевизионния ефир.

Ден, след като се класира несправедливо пета на финала по сноуборд в Сочи, Сани се впуска в ново за нея състезание. Тя сподели в пряка връзка по телефона със сутрешния блок на Нова „Здравей, България“, че свързва Dancing Stars с нови емоции и голяма провокация – да открие своята артистичност, която никога не е отключвала. Сани допълни, че никога не е танцувала и няма да й е лесно, но сега сбъдва една своя мечта – да излезе на дансинга на Dancing Stars.

Свързани статии

Олимпийският сезон на Dancing Stars 2014 стартира на 11 март по Нова. Водещите Калин Сърменов и Алекс Сърчаджиева обещаха „големи звезди и танцьори с олимпийски дух“, който ще води участниците този сезон. „Хората имат нужда да гледат красота и ние ще им я дадем“ – така Алекс Сърчаджиева обобщи вълненията си около Dancing Stars.

Екипът на Dancing Stars стиска палци на своята първа участничка – Александра Жекова в предстоящите стартове за световната купа в Швейцария и Испания. Веднага след това тя се впуска в танците в Dancing Stars 2014.

Кои ще бъдат другите участници, ще се справи ли Сани Жекова със своята срамежливост и ще видим ли артистичната й страна, всичко това ще стане ясно от 11 март.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
bellavella ( преди 10 години )
сладурка! само напред и нагоре!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар