Финалистите тази година са дванайсет ученици от професионалните гимназии по туризъм в страната. Те ще се състезават за награда за най-добър готвач в категориите: Студено предястие с риба, Основно ястие с агнешко месо и най-добър Десерт с бутер тесто БЕЛЛА. Награда ще има и за гвоздея на кулинарната програма – Salad Show с продукти, които до последния момент ще останат тайна.
Белла Професионални Партньори ще връчи на победителите грамоти и специални шапки “Млад Професионален Партньор”. Те са уникати, изработени специално за събитието като жест на признание и уважение към таланта на младите колеги.
Жури с председател Андре Токев, Главен готвач в хотел Хилтън и признат майстор в кулинарията ще оцени кулинарните специалитети. Краят на състезанието ще се проведе на 6 май в ресторанта на хотел “Грийнвил”.