Свободно време

Apocalyptica и момичетата от StrringS

05.06.2006г. / 22 43ч.
Аз жената
Apocalyptica и момичетата от StrringS

На 1 Юни рокаджии и металисти танцуваха и купонясваха с музикантите от StrringS и Апокалиптика на площада в Каварна. – Истински рок-концерт – хората скачаха и танцуваха на нашите парчета – изживяването беше неописуемо! А да получим поздравления от Апокалиптика е много голямо признание за нас.”

19.30 часа, 1 Юни 2006 година – момичетата от StrringS се качиха на сцената в Каварна и вдигнаха на крака многобройните почитатели на Apocalyptica, които час по-късно завършиха концерта. Дошлите за Apocalyptica никак не бяха безразлични към съпорт бандата. Венета, Радина, Нора и Дора от StrringS заедно с Оги от “Контрол”, Дони от “Popcorn”, Кирил Янев от “Балканджи” и Стефан от “Sunrise” се раздадоха на сцената и получиха не само одобрението на публиката, но и плениха финландските музиканти, които са едни от техните кумири.

“Ще се върнем в България отново. Благодарим Ви за невероятното изживяване. Направихте много добро шоу! Съжаляваме, че и в София няма да свирите с нас, но се надяваме това да стане много скоро”. Това казаха музикантите от Apocalyptica на момичетата от StrringS минути след концерта. Група StrringS бяха и специални гости на концерта на финландците в София на 2 Юни, по персонална покана от Ейка, Пааво, Мико и техният мениджър.

За StrringS концертът с  Apocalyptica в Каварна осъществи много мечти и желания. Да направят шоу изцяло с авторски парчета, да свирят любимата си музика пред многобройна публика с рок-група и дори да станат приятели с музиканти, на които се възхищават. Признанието за творческите търсения не закъсня – оттук нататък летвата вече е много висока.

 

Коментирай