Свободно време

Продължава кампанията „Споделяме музика, емоция, култура“

Предстоят нови 8 концерта на над 100 БГ изпълнители на различни локации в София

24.06.2014г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

След четиридневно прекъсване кампанията „Споделяме музика, емоция, култура“ стартира отново на ключови локации в центъра на София и с удължена до 1-ви юли програма. Предстоят нови 8 концерта на над 100 БГ изпълнители.

Четвъртият концерт от инициативата ще се състои днес пред фонтаните на Народния театър „Иван Вазов“ с начален час 17:30. Слънчевото настроение ще бъде подплатено с пъстра звукова палитра от жанрове с фолклорен квартет „ЕВА“, Мариана Попова и Дани Милев, Калин Вельов, триото HAP CATS, DJ Brigx; KLCA и специалното участие на стрийт арт graffiti художници.

На 25-ти юни локацията отново е Народният театър „Иван Вазов“ с участието на Камерен състав на Национален филхармоничен хор „Светослав обретенов“ с диригент Илия Михайлов, група „Импулс“ и още много изпълнители от българската музикална сцена.

„Споделяме музика, емоция, култура“ е съвместен проект на Музикаутор и Профон в партньорство със Столична община, Българската музикална асоциация, Българската Хип-хоп Асоциация и Българската Асоциация на музикалните продуценти в подкрепа на музикалното творчество, споделянето, музикалните индустрии и кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019.

Свързани статии

На официалната фейсбук страница на кампанията може да се информирате за програмата и артистите, които ще вземат участие в предстоящите събития, а в You Tube канала да гледате видеа от отминалите концерти.

Инициативата се осъществява с медийното партньорство на БНТ, БНР, Радио Бинар, Nova TV, BG MUSIC CHANNEL, Дарик радио, БГ Радио, Radio Nova, Информационна агенция Фокус, Magic FM, Magic TV, Радио Витоша, Монитор, Телеграф, Cross, Fame.bg, Programata, Новинар, Fakti.bg, Mail.bg, Radar.bg и групата на Инвестор.

Снимка: Споделяме музика, емоция, култура

Коментирай
Свободно време