Свободно време

Филми, които всяка жена трябва да гледа

Те са едно напомняне за това кои сте, какво искате, докъде сте стигнали...

28.09.2014г. / 12 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Всяка жена е красива, слаба, силна, влюбена, борец за справедливост. Но понякога крие зад маска своята същност, желания, стремежи и емоции. Ако можехте да бъдете като някоя известна жена, коя бихте избрали?

Следващите няколко ленти разкриват почти всички лица на женската същност. Те са едно напомняне за това кои сте, какво искате, докъде сте стигнали и кой пише историята на вашия живот. Филми, които всяка жена трябва да гледа.

„Желязната лейди“

Перфектна игра на Мерил Стрийп. Лента, която представя образа на един политик, на една жена отдала се на кариерата. Безспорен лидер, действащ достойно и непреклонно. Филм, който задължително трябва да гледате!

„Златният век“

Ако харесвате исторически филми, тази лента е за вас. История, която разкрива това колко е трудно да си лидер, жена и кралица. Историята на Елизабет I, принадлежаща на своите поданици, силна, умна, властна, но лишена дори от най-простите радости на живота. История за страст и предателство облечени в пищността на невероятно красиви костюми.

„Фрида“

Всяка жена е малко или много бунтар, бореща се за независимост, за любовта, доказвайки своите качества и стремежи. Филмът „Фрида“ е за всички страстни дами, които обичат безусловно, които могат да простят. История за едно 20-годишно момиче, което се омъжва за известен мексикански художник. Тя се превръща не само в добър художник, но и в силен защитник на любовта и семейството си.

„Ерин Брокович“

Филм, който показва едновременно образа на силната и слаба страна на женската същност. История за една жена, която по гениален начин успява да превъзмогне препятствията на съдбата, бореща се за справедливост.

„Дяволът носи Прада“

Светът на модата и лъскавите списания не е само блясък и разкош. Ако все още не сте гледали „Дяволът носи Прада“ не пропускайте да получите няколко урока по мода от Мерил Стрийп и Ан Хатауей. Лентата е за всички дами, които винаги се стремят да блеснат със стил, шармантност и неповторимост.

Свързани статии

Ан Хатауей представя и образа на смелите млади момичета, които се борят за добро място в служебната йерархия. Имате лош шеф? Гледайте този филм и това как може да му влезете под кожата.

„G. I. Jane“

Филм, представящ образа на жената войник, за силата на женската същност. Ако все още мислите, че жените са по-слабият пол, Деми Мур ще развенчае този мит. Филмът „G. I. Jane“ е за всички, които могат да се нарекат феминистки.

„Пътят на промените“

Кейт Уинслет и Лео ди Каприо представят една добре позната семейна история за влюбена двойка с две деца, погълната от рутината на ежедневието. Как една любов и едни мечти могат да бъдат провалени от завистта и взаимните обвинения. Лента, която донякъде учи как да запазим семейството си.

Снимки: Outnow.ch

Коментирай
15 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
az predpo4itam edin , no otkroven , s liubim 4ovek
отговор Сигнализирай за неуместен коментар