Свободно време

Лара Фабиан с два концерта в София

05.05.2014г. / 12 28ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Лара Фабиан ще направи два концерта в София. Първоначално организаторите от “Арт БГ” бяха обявили само една дата - 23 октомври.

Събитието ще бъде в зала 1 на НДК и се оказва, че мястото не може да събере феновете , които имат желание да я видят на живо. Затова певицата ще направи още един концерт, който ще се състои ден по-рано, на 22 октомври, и ще бъде в същата зала.

Самата изпълнителка също е приела идеята с огромно удоволствие, тъй като ще гостува за първи път в страната ни. С двете си изяви ще има възможност да се срещне с по-голям брой свои почитатели.

Билетите за втория концерт вече са в продажба, първите 300 броя са с 10 лева по-евтини. Иначе цените вървят от 50 до 100 лв., ВИП местата са по 150 лв.

Лара Фабиан, която е родена в Белгия, но от 1990 г. живее в Канада, идва у нас с последната си тава Le secret. Това е 11-ият  поред студиен албум и излезе през миналата година. Звездата изпълнява песните си на няколко езика, сред които освен френски, английски и немски са още португалски, гръцки, испански, руски, италиански.

Коментирай