Свободно време

Поверия за привличане на пари

Никога не давайте пари от ръка на ръка

07.10.2014г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Вярвате или не, някои наши навици могат да отдалечат магията на парите. Носим червен конец на ръката против уроки и за късмет, но как да привлечем богатството? Споделяме няколко поверия за привличане на пари.

На всеки се е случвало да остане без пари и да трябва да вземе назаем. Знайте, че във вторник пари назаем не се взимат. За предпочитане е вие да давате, за да се върнат обратно към вас.

Давайте и взимайте пари сутрин, защото ако го направите през по-късната част на деня, всяка операция с финанси ще доведе до провал.

За да привлечете пари към себе си не носете средствата си в скъсан портфейл.

Когато давате пари на близки, на беден или плащате сметка в ресторант, магазин, никога не давайте парите от ръка на ръка, защото по този начин няма да се върнат към вас. Когато пазарувате в магазина, просто сложете парите на обособеното за банкноти място.

Щом дойде датата за получаване на заплата, всеки е направил точен разчет на своите средства. Бързаме да вземем парите и да направим спешни покупки, да платим данъци и т. н. За да привлечете положителна енергия към вас и да имате късмет с парите, изтеглете някаква част от заплатата си, но нея харчете, а я оставете да „пренощува“ в дома ви.

По съседски също от време на време искаме някакви продукти. Избягвайте да давате сол и хляб, защото паричната сигурност и положителната енергия могат да напуснат дома ви.

За да привлечете магията на парите към себе си, трябва да знаете как да се отнасяте с тях. Никога не ги оставяйте разпръснати върху маси, шкафове и т. н. също така, когато почиствате масата от трохите, никога не ги събирайте с ръце.

Ако предпочитате да носите парите си в джобове, а не в портфейл, знайте, че те не обичат скъсаните джобове.

Никога не оставайте портфейла напълно празен.

Пълният портфейл с пари определено е най-добрият антидепресант. Но според източната философия фъншуй той трябва да отговаря на определени критерии, за да може да привлече към вас повече пари.

Трябва да бъде достатъчно голям, че като подредите банкнотите в него, те да не се прегъват на две и на три. Парите трябва да се чувстват добре. Що се отнася до цвета, според фъншуй, цветовете на пари са тези, които са близо до цветовете на земята и металните цветове.

Свързани статии

Тези елементи привличат богатство. Изберете вашия аксесоар в кафяво, теракота, жълто, сребристо, сиво, бяло, като червено и златно също носят късмет.

Никога не купувайте син портфейл, тъй като това е цветът на елемента вода, който отмива. Портфейлът трябва да бъде изработен от гладка кожа или велур. Пластмасовите не се препоръчват.

Със сигурност повече от вас имат поне по една снимка в портфейла си. За да привлечете пари към себе си, не бива да ги държите близо до пари, защото снимките пресичат тяхната енергия.

И не забравяйте, че пари, спечелени чрез измама, хазарт или кражба не носят късмет на притежателя!

Коментирай