Свободно време

GTV навърши 1 година!

21.08.2006г. / 11 09ч.
Аз жената
GTV навърши 1 година!

От самия си старт, GTV заяви своето желание да се развие като медия, която търси позитивното и забавното. Дойде и моментът да конкретизираме тази своя идея в един още по-завършен медиен продукт, който вече се нарича GTV – Комедийният канал.

На 30-ти септември GTV навършва една година от своя старт. Но ние не измерваме своите успехи във време. Нашият единствен показател за успех е Негово величество българският телевизионен зрител.
Именно за него сме подготвили следните предавания:

Спасителят на плажа
Комедийният сериал „Спасителят на плажа”, създаден от световноизвестния радиоводещ Хауърд Стърн, проследява приключенията на най-добрия спасител... или може би най-некадърния... охранявал някога плажовете на Малибу.
Сериалът, пародия на “Спасители на плажа”, ви гарантира смях до сълзи…. но не се давете в тях, защото няма кой да ви спаси.

Внимание, певец в колата!
Заснет на принципа “скрита камера”, комедийното реалити шоу разкрива неочакваните певчески заложби на шофьори от цяла Америка. Скритите таланти, които най-често е трябвало да си останат такива, намират една нестандартна сцена за изява – техния автомобил.

Джакас
Те са откачени, побъркани, обезумели, луди за връзване... те са Джакас, екипът от... ахъм, S&M герои със странно, брутално, дори перверзно, но винаги комично разбиране за забавление.
Техните шеги и майтапи, изпитания и чиста проба идиотщини ще придадат ново значение на думата хумор и нов драстичен облик на комедийните предавания.

Улица “Топ модел”
Слънце, пясък, море, нощният живот на South Beach – това е формулата за идеалното реалити шоу на MTV. Добавете десет сексапилни млади мъже и жени и ще получите един експлозивен коктейл!

Комедия ООД
“Властелинът на пръстените”, Том Круз, Майкъл Джексън, Шекспир – няма нищо свещено за екипа от комици на най-забавното предаване в телевизионния ефир.
Шеметна смесица от хумор, интелект и... липса на уважение към каквото и да, това е “Комедия ООД”

Моят герой
Животът е приготвил прекрасна изненада за Джордж Съндей, той се влюбва в Джанет, жена... от Земята. Без съмнение неочакван развой на събитията, имайки предвид, че Джордж е термочовек от планетата Ултрон. “Моят герой” е една комична среща на междупланетарните видове, която обещава истинско забавление за зрителите в цялата Вселена.

Банда близнаци
Да отглеждаш дете е голяма отговорност, да отглеждаш пет – истинска катастрофа!

Любов ООД
Супер екипът от сватовници на “Любов ООД” знаят как да ви помогнат да се влюбите, но и как умело да съсипят личния си живот!

Всички мъже са гадове
Те са четири московчанки в търсене на своя принц на бял кон, с когото някой ден ще заживеят щастливи завинаги, но точно сега е попаднал в задръстване в големия град!

Ако можех да бъда...
GTV ви предлага уникалната възможност да станете ученици в колежа на богатите и известните и да научите как звездите печелят и харчат своите пари!

Коментирай