Свободно време

Правила за привличане на мечти

И щастие

26.02.2015г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Търпението е добродетел.

То ни учи да се движим плавно по течението, да следваме събитията, като не пропускаме нито един детайл. Понякога най-хубавите неща изискват време, в което сме готови да ги поемем с цялата си страст.

Откажете се от идеята, че парите ще ви купят щастие.

Не са малко онези, които виждат щастието и успеха в на трупването на материално състояние. Нерядко те не знаят как ефективно да използват своите средства, за да ги умножат или да си осигурят друг вид печалби. Парите не купуват любов, страст.

Въпреки това, когато разполагате със средства, вложете ги в самите вас. В това да подобрите вашите качества, преминавайки разнообразни курсове, да постигнете по-добра външност, защото добре изглеждащите хора достигат по-лесно до победите и успехите.

Учете се от всички.

Човек се учи от своите преживявания, но е важно да осъзнаем, че можем да се учим от всеки друг, който срещаме по пътя си. Учим се на добра комуникация, как да бъдем добри слушатели, оратори, презентатори, как да се проваляме елегантно и т. н.

Свързани статии

Бъдете отворени към света.

За да привлечете това, което искате, трябва да притежавате отворен ум. Когато умът ви е отворен, това ви дава възможност да получите различни гледни точки.

Приемете всеки нов ден като чудо.

Живейте така, сякаш вашите мечти се сбъдват всеки ден. Живейте така, сякаш няма да има утре. Тогава ще започнете наистина да привличате чудесата във вашия живот.

Великият Алберт Айнщайн е казал: „Има два начина да се живее: може да живеете така, сякаш няма чудеса, и може да живеете, като че ли в този свят всичко се явява чудо.“

Елиминирайте притесненията, стреса и страха.

Ако се фокусирате върху премахването на притесненията, стреса и страха, животът ви ще бъде в пъти по-хубав и щастлив. Бъдете смели, отворени към приключенията, не се страхувайте от провала.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
gledam 4e na kartinkata sa narisuvani pari4ni znaci < A moiata me4ta e da si spodelia li4nia jivot s liubim 4ovek < Tova ne se kupuva s pari . triabva jiva liubov - govoria savsem li4no < A ne s talkuvania i poslania
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота