Свободно време

Каква ще бъде годината за вас според личното ви число

Как да изчислите вашето лично число?

28.02.2015г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Лично число 5

За тези от вас, които са с лично число 5 следващите месеци са особено важни за подобряване на себеизразяването и комуникацията. Това е една отлична година, в която да постигнете много от поставените ви цели, да започнете работа, която ви удовлетворява. Аксесоари с ангели или ангелски крила, както и синият цвят, ще отворят положителните вибрации.

Лично число 6

Имате възможността да постигнете успехи в областта на изкуството, да подобрите здравословното си състояние, да привлечете повече любов в живота си, да пътувате повече и да посещавате разнообразни образователни курсове. Розовото, пастелни цветове и аксесоари във формата на сърце ще ви донесат положителна вибрация.

Лично число 7

За родените с лично число 7, 2015 година ще е година на прозренията. Тези от вас, които се занимават с изкуство или работата им изисква някакъв вид творчество (писатели, редактори, дизайнери и т. н.) ще подобрят своите креативни умения.

Свързани статии

Ако имате планове да учите или посещавате курсове, годината е благоприятна. Морските сини и зелени нюанси ще ви донесат много положителна енергия.

Лично число 8

Година на предизвикателства, повече работа и добри постижения в областта на бизнеса. Вашите амбиции ще се повишат значително, а тези от вас, които се занимават с бизнес ще си осигурят стабилно място.

Действайте мъдро, работете усилено и тези ваши инвестиции ще ви се върнат като успехи. Използвайте положителните вибрации на черния цвят и по-тъмните нюанси на червено, зелено, лилаво, индиго.

Лично число 9

Година на различни трансформации, в която ще повишите личната ви сила. Но бъдете внимателни, особено в моментите, в които сте гневни. Червеният цвят се препоръчва за тези от вас, които са с лично число 9. Посветете се на финансите, особено ако планирате да започнете личен бизнес.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Monali ( преди 6 години )
Това за всяка година ли се отнася?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Анна ( преди 9 години )
Пропуснали сте двете господарски числа - 11 и 22.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота