Свободно време

Хороскоп за месец март 2015

Какво ви очаква през най-женския месец

04.03.2015г. / 15 24ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

 

Везни

С някои проблеми ще ви е трудно да се справите, което не означава, че трябва да се отчайвате. Може да споделите съмненията с близките си, да изслушате мнението им, но решенията ще са си изцяло ваши.

Съобразете се не само с желанията и възможностите си, съобразете се и с правилата. Не бива да рискувате с нестандартни методи на работа и особено с такива, които не са доказали ефективността си. По-добре бавно, но сигурно, отколкото бързо, но няколко пъти. Трябва ви ясен и точен план за работа, който да следвате.

Много е важно да не забравите някой от ангажиментите и да спазвате уговорените срещи. Част от затрудненията ще са свързани с техническа или друга авария. Помислете за осигуряване на резервен вариант.

Скорпион

Сравнително спокоен месец. Стига да не ви връхлети спонтанното желание да реализирате някакви грандиозни планове. Дори и да се случи такова нещо е желателно да обмислите подробностите и да си дадете реална сметка за времето, с което разполагате.

В момента не е подходящо да правите дългосрочни инвестиции. Може да отделите част от времето и средствата си за уреждане на битов проблем или отстраняване на съществуваща авария у дома, за която близките отдавна ви напомнят.

Ще е много полезно, защото ще изгладите недоразуменията със семейството и ще си осигурите уютна обстановка.

Стрелец

Част от ситуациите през март ще са в групата на критичните, но ще се справите лесно, ако поставяте към околните същите изисквания, които поставяте и към себе си. В противен случай ще се получи конфликт на интересите, който едва ли ще завърши с усмивка.

Ориентирайте усилията си предимно към решаване на практически проблеми и едва след това към интелектуална работа. Ако от известно време обмисляте промени, свързани с личния живот или любовните отношения, то сега е подходящо да направите първата крачка.

От получената реакция ще разберете дали трябва да продължите или все още е рано за решителни действия.

Козирог

Не се учудвайте, ако през март ви се стори, че задълженията ви се увеличават с шеметна скорост. Няма да сте много далеч от истината, но запазете спокойствие. Едно по едно и то според степента им на важност.

Класирайте задачите според собствената си ценностна система, а не по внушение на шефа, колегите, близките. Защото всеки от тях ще „дърпа чергата към себе си“ и ще преценява собствените си претенции като най-важни.

Свързани статии

Преди да се отзовете на покана за помощ, помислете дали този, който ви търси сам е направил достатъчно, за да преодолее затрудненията. И ако установите, че чака наготово, отговорът ви трябва да бъде недвусмислен.

Водолей

Сравнително спокоен месец. Ще преодолеете по-голямата част от съществуващите професионални затруднения и ще имате възможност да отделите време за себе си. Което означава повече почивка, повече лични занимания и повече удоволствия, а при подобни обстоятелства оптимизмът ще е неизменният ви спътник.

На преден план ще излезе уреждането на лични отношения и изглаждане на някои спорове. В повечето случаи най-добър помощник ще се окаже прословутото ви чувство за хумор и умение да намирате нестандартни решения.

Риби

Слънцето навлиза във вашия знак и март ще ви изненада с поредица приятни събития. Енергийното ви ниво е стабилно. Контактите ви ще са интензивни и много плодотворни. Ще възстановите някои стари връзки, които ще се окажат полезни за дългосрочните ви планове.

Радвайте се на малките успехи, защото те ще имат сериозно отражение върху напредъка ви. Разнообразните преживявания ще ви заредят с оптимизъм, което пък ще ви направи изключително привлекателни. Има голяма вероятност за нова романтична връзка.

Снимки: Thinkstock

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай
Свободно време