Свободно време

Усмихнати бебета (галерия)

Най-невероятните фотографии

17.03.2015г. / 14 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: boredpanda

Снимка: boredpanda

Фотографиите на бебета са едни от най-пленителните. Все повече родители се доверяват на професионален фотограф, който да запечата на снимки първите седмици от новия живот. Следващият бебешки проект е дело на една от най-добрите британски фотографки – Санди Форд.

Тя е носител на редица престижни награди за фотография. В своето добре оборудвано домашно студио, тя заснема бебчетата в първите дни от техния живот. Във фотографиите, които снима се използват много лични предмети и такива, които носят сантиментална стойност.

Снимките са изключителни чисти, доближаващи се максимално до органичното. Санди често прави фотосесии на бременни, семейства, но когато започва да снима бебета, тя забелязва, че тези малки същества правят огромни усмивки.

Свързани статии

Практиката постепенно я учи да разпознае кога едно бебе ще се усмихне. Тогава тя чака търпеливо с камера в ръка, за да заснеме най-красивата усмивка. Санди открива, че някои бебета са по-усмихнати от други, които с лек гъдел по нослето и устичката също успяват да се усмихнат.

В галерията ни може да разгледате още снимки на усмихнати бебета.

Снимка: facebook Bumps, Babes and Beyond Photography

Коментирай