Свободно време

Нестандартни форми в природна среда

16.10.2006г. / 12 04ч.
Аз жената
Нестандартни форми в природна среда

Ако не сте посетили уъркшопа в град Мелник “No standard – нестандартни форми в природна среда“, днес вечерта отидете на откриването на изложба с фотографии посветена на проекта.

От 18.00 в Галерията на Полския институт на ул. Веслец № 12 ще се състои откриването на изложба фотография “Нестандартни форми в природна среда”. Проектът е реализиран в рамките на младежкия обмен между организациите “Светъл ден” (България) и “Сдружение на младежите за развитие на селските територии ” (Полша).

Фотографиите са регистрирали осъществените в гр. Мелник инсталации на открито на полските и българските участници, както и по-нататъшното представяне на проекта в Шумен (Център за съвременно изкуство) и Пловдив (Баня Старинна) и създаване на нови инсталации, свързани със специфичното пространство, в което се представя проектът. Изложбата в Полския институт завършва проекта.

Реализацията на проекта е факт благодарение на програма “Младеж” на ЕС, координирана от Министерството на младежта и спорта, Швейцарската културна програма в България, Полския институт в София и Сдружение “Изкуство днес”, Пловдив. Съвместно с организацията “Светъл ден”.

Коментирай