Свободно време

Любимият плод издава личността

Любителите на гроздето са големи експериментатори в любовта

07.06.2015г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сочни и ароматни, а вече може да хапваме от тях и в изобилие. Плодовете! Източник на здраве и дълголетие. Освен че носят наслада за сетивата, те разкриват и част от личността на човек. Вижте повече в следващите редове.

Ябълка

Ако вашият любим плод е ябълката, то вие сте екстравагантна, импулсивна и пряма личност. Бързо взимате решения в ситуации на криза, много добър лидер сте, но понякога сте твърде избухливи. Лесно печелите вниманието на противоположния пол и искате вие да сте водеща фигура в любовта.

Банан

Ако обичате да хапвате по-често банани, вие сте личност с добро сърце, любяща, нежна, но и малко по-уязвима, отколкото е необходимо. На моменти сте твърде плахи и ви липсва самочувствие. Въпреки тези недостатъци, в любовта знаете как да създадете красива и хармонична връзка.

Грозде

Гроздето е бил любим плод на боговете. Ако и вие го предпочитате, значи сте топли, учтиви, ентусиазирани и с жажда за живот личности. Лесно общувате с хората, имате чувство за естетика и обичате да се наслаждавате на природата и красотата във всичките й форми. Понякога сте сприхави, а в любовта големи експериментатори.

Диня

Гледате на живота с голяма доза оптимизъм. Не обичате да спорите и рядко се оплаквате. Искате да се изявявате като добри съветници на другите хора, но рядко постигате успехи, защото не сте особено амбициозни. Въпреки това имате голямо чувство за хумор, а в любовта сте моногамни.

Череши

Ако от всички плодове най-любими са ви черешите, вие сте личност, която притежава голямо въображение и можете да постигате успехи в творчески дейности. Винаги сте лоялни към хората около себе си, а в любовта държите много на добрата комуникация и честността.

Кокосов орех

Кокосовият орех е любим на хората, които са внимателни, общителни, остроумни, но и хитри и упорити. В любовта трудно намират половинка, защото имат високи критерии за партньор. Предпочитат любимия човек да бъде добре образована и реализирана личност.

Манго

Екзотичният плод манго е избор на хората, които лесно се влияят. В случай, че това е вашият избор, то вие често обичате да се изявявате като лидери и по-малко като последователи. Имате силна воля и способност да разсъждавате по сложни въпроси. Обичате предизвикателствата в живота, а в любовта сте по-скоро авантюристи.

Коментирай
Свободно време