Свободно време

Датата на раждане разкрива личността (част втора)

Ако сте родени на 15-ти вие сте личност с много таланти

14.06.2015г. / 09 40ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Ако сте родени на 17-ти – Успешен

Вашата рождена дата предполага висока степен на финансово богатство, която се дължи най-вече на способността ви да градите успешен бизнес. Вие сте организирани, добри лидери им много амбициозни. Често се захващате с повече проекти, отколкото може да завършите.

Ако сте роден на 18-ти – Дарителят

Умеете да работите в екип, но се стремите да поддържате своята собствена идентичност и пространство. Добър лидер сте, с лекота вдъхновявате хората около вас. В работата си и за близки и познати давате много от себе си без да очаквате много в замяна.

Свързани статии

Ако сте родени на 19-ти – Мистериозният

Имате голям капацитет за лидерство и успех, но е важно да осъзнаете вашите таланти и да се опитате да ги развиете. Трудно приемате съвети, но знайте, че някои от тях могат да ви бъдат в помощ. Вашият индивидуализъм ви прави уверени, силни, но е добре понякога да споделите вашите чувства и емоции.

Ако сте родени на 20-ти – Романтични

Бързо се сприятелявате, защото сте топла и позитивна личност. В любовта сте изключително романтични и нетърпеливи да получите обич. Когато очакванията ви не се оправдаят ставате мрачни и тъжни и само времето е в състояние да излекува любовните рани.

Снимки: istock

Коментирай
6 rate up comment 0 rate down comment
kik_0486 ( преди 8 години )