Свободно време

Мантри за трансформация

Те ще повдигнат духа ви

12.07.2015г. / 10 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Животът ни предлага ежедневно своите изпитания. Почти няма момент, в който да не се чувстваме раздвоени при вземането на решения. Има и такива моменти, в които сме отчаяни, нетърпеливи, демотивирани.

Тогава сякаш нищо не е в състояние да повдигне духа ни и да ни помогне да продължим с успех напред. Споделяме няколко мантри, които да си казвате всеки ден, или когато почувствате нужда.

Когато имате нужда да си намерите работа.

Аз имам много таланти и способности, но много от тях са скрити дълбоко в мен. Вселената ми изпраща възможността да започна нова работа, в която да мога да докажа своя потенциал.

Когато имате нужда от нова любов.

Идеалният партньор за мен вече е предопределен от Вселената. Той ще дойде в правилния момент, който е съвсем скоро. Благодарен съм за моята нова любов.

Когато събитията във вашия живот не се случват толкова бързо, колкото бихте искали.

Моят живот се разгръща във времето и всички забавяния са от полза. Винаги съм на точното място в точното време.

Когато давате много и не се чувствате достойни да приемете от страна на другите.

Нека Вселената ми помогне да се почувствам достоен за помощта и любовта на другите. Обгръщам се с чувство на достойнство, защото винаги, когато мога, помагам на хората край себе си.

Когато изпитвате притеснения преди път.

Нека всеки аспект на това пътуване се разгръща в хармония. Вселената ми помага всеки детайл от това приключение да ми носи много радости и ползи.

Когато се намирате в ситуация, в която трябва да вземете важно решение.

Вселената ми показва по кой път да поема. Също така, ако аз не вървя по точния път, тя ще ми даде знак да сменя посоката. Решенията, които ще взема ще са правилни за мен.

Свързани статии

Когато не виждате път пред себе си, когато нямате визия за бъдещето.

Моят съвършен нов път е вече избран и ще се разкрие пред мен в точното време. Ще ми бъдат показани стъпките, за да получа това, което искам от живота и да постигна целите си.

Когато имате нужда да повярвате в себе си.

Аз съм уникален. Обичам тялото си. Постигам успехи и Вселената ще ми помогне да стана още по-успешен. Имам много способности и такива, които ще развия с лекота. Благодарен съм за това, което съм.

Снимка: Istock

Коментирай