Свободно време

Фестивал на тайландската кухня

05.11.2006г. / 21 20ч.
Аз жената
Фестивал на тайландската кухня

Тайландската кухня е световно известна с уникалните си вкусове и аромати. За първи път в България гостите ще се насладят на нейните предизвикателства.

Тайландските специалитети ще бъдат приготвени от нашите готвачи от Хилтън Пукет Аркадия – Данай Тротакун, заместник главен-готвач, и Сиранее Чанкун, гравьор на плодове и зеленчуци.

Традиционните предястия включват сате от пържено пилешко месо с фъстъчен сос, панирани скариди на шишчета от лимонова трева и супа с кокосово мляко. Изобилието от основни ястия ще представи месни изкушения с къри сос, сладко – лютив лайм сос и нудли. Гостите ще имат възможността да се насладят на разнообразие от екзотични десерти, както и да участват в томбола с голяма награда – 10-дневна екскурзия в Страната на усмивките. По време на фестивала в ресторант “Сезони” бар “Артистс” ще предлага специално тайландско меню с отбрани изкушения.

Фестивалът на тайландската кухня в Хилтън София се организира съвместно с Почетното Консулство на Кралство Тайланд в България, Посолството на Тайланд и Туристическото Представителство за Балканския полуостров.

Коментирай