Една снимка говори много повече от всички думи на света!

Доказателство за това е борбата с килограмите на една жена от Нова Зеландия, която има смелостта да покаже тялото си преди и след тоталната промяна.

Симон Андерсън е само на 24 години. Тя е гримьор и фризьор на свободна практика.

Симон успява да свали цели 86 килограма само за 11 месеца. Това е огромно постижение. Преди да започне да слабее, Симон тежала ужасяващите 189 кг. След промяната вече тежи 83 кг, пише womenshealthmag.com.

Достойната за адмирации Симон има хиляди последователи в Instagram и Facebook. Там тя периодично публикувала снимки с напредъка си. Но снимките прикривали частите от тялото й, които тя искала да останат скрити.

Коментарите в профила й са разнопосочни. Повечето я аплодират за постижението, но има и такива, които не вярват на успеха й и злобливо коментират как снимките са подправени.

Още по темата

Негативните коментари били провокирани най-вече от това, че Симон публикувала свои снимки, на които не се виждали нито стрии, нито увиснала кожа.

Симон признава, че всеки един подобен коментар я е тревожел силно. Отнело й е часове в плач, докато вземе решението да публикува снимка на тялото си преди и след постижението си.

Така тя смятала, че ще успее да вдъхнови всички онези, които водят тежката и неравностойна битка с килограмите.

Симон успява да преобрази тялото си благодарение на строг хранителен режим, редовни физически тренировки и операция за отслабване.

Излишната кожа, която се вижда на снимките, е наистина плашеща, но резултатът е едно по-здраво и леко тяло.

Снимка: Instagram