Свободно време

Роби Уилямс не можа да скрие сълзите си на SPIRIT of Burgas!

SPIRIT of Burgas вече има нов син, както самият Роби каза пред развълнуваната публика

08.08.2015г. / 16 02ч.
Илияна Николова
Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

България изживя своята мечта! Роби Уилямс оглави първата вечер на SPIRIT of Burgas, превръщайки я в повече от незабравима.

Роби зарадва хилядите си фенове, излизайки няколко минути по-рано от уречения час. Мега шоуто му започна с тоталния хит „Let Me Entertain You“, под чието заглавие е и турнето на британската звезда.



Вечерта продължи с поредица от хитове, заливащи с енергията си екзалтираната публика и целия плаж.

В синхрон с грохота на морските вълни зазвучаха парчетата „Rock DJ“, „Road to Mandalay“, „Come Undone“, „Feel“, „Millenium“, „Supreme“.



Още с излизането на сцената Роби бе посрещнат от мощна вълна от енергия, с която верните му фенове го заляха. Емоцията бе неочаквана за него и Уилямс дори не можа да скрие сълзите си, провокирани от топлото посрещане на българските почитатели.

Роби сърдечно благодари на родната публика за любовта. Той дори падна на колене цели три пъти, за да се поклони до земя на българските си фенове – нещо, което звездата не прави на всеки свой концерт.

Уилямс сподели най-откровено с публиката детската песничка, която пее на малкия си син Чарли. Той я изпълни с помощта на музикантите от бенда, които трябва да признаем, имат невероятен певчески потенциал, освен доказаните си музикантски способности.

Легендата на попа посвети мега хита „She's The One“ на щастливка от първите редове. Той изпя цялата песен за нея, споменавайки името й няколко пъти. Роби покани избраницата си на сцената в импровизирано легло, като сбъдна мечтата на всяка негова фенка да „полежи“ с него пред погледите на развълнуваната публика.



Уилямс изпя няколко кавъра, сред които „We Will Rock You“ на Queen, „Royals“ на Lorde, „Wonderwall“ на Oasis.

Публиката пя с пълно гърло през цялото време, а това провокира Уилямс да отвърне на енергията с още по-голяма мощ.

Грандиозният бис започна с „Bohemian Rhapsody“ на Queen и завърши с тоталния вечен хит „Angels“, на който Роби отново не успя да преглътне сълзите си.

Уилямс подари на публиката почти два часа любов, музика, експлозия от чувства и много хумор в типично негов стил.

Беше истинско незабравимо шоу!

Роби се учуди как е възможно досега да не е идвал в България. Той сподели, че не е очаквал да има толкова сърдечни и верни фенове у нас. Затова обеща да се върне съвсем скоро като каза на публиката да счита, че има специална среща с него. 

Фестивалът откри родната група Мастило. Бандата изпълни някои от най-емблематичните си парчета, както и някои нови. След тях страхотно шоу направи белгийската група Milow. След тях на сцената излязоха британците Kwabs. След Роби Уилямс щафетата на фестивла поеха Stereo MC's.

Снимки: Булфото

Коментирай