Свободно време

Филмова музика, джаз, рок и вино на Аполония 2015

За втора поредна година VERANO AZUR подкрепя фестивала

28.08.2015г. / 18 00ч.
Михаела Лазарова
Филмова музика, джаз, рок и вино на Аполония 2015

Тази година Аполония ще ни зарадва с цяла гама музикални стилове, която ще полеем с VERANO AZUR, спонсор на фестивала за втора година. „Хубавата музика върви с хубаво вино” коментират спонсорите от VERANO AZUR, a къде има по-хубава музика от тази на Празници на изкуствата Аполония 2015.

Фестивалът стартира с "Живите филмови песни", които ще бъдат поднесени от Стефан Вълдобрев и НЕобичайните заподозрени. На 31 август концертите в Амфитеатър Аполония продължават с група „Авеню", която участва на фестивала точно преди 20 години.

След тях, Синатра се завръща на сцената благодарение на Ангел Заберси и Васил Петров, които му посвещават джаз концерт. Ден след това се потапяме в мистиката на танца със спектакъла на балет Арабеск.

На 2 август Христо Мутафчиев влиза в ролята на рок звезда и се качва на сцената с Б.Т.Р в премиерен концерт. Следващата вечер ще видим още една  премиерата - Acoustic Beatles Project 2. След безспорния успех на първата част на проекта, създателите му отново ще отдадат почит на ливърпулската банда. След тях, вечерта ще довършат Sentimental Swingers, които ще ни поведат в ритъма на суинга.

В тазгодишната програма за поместени 85 от най-интересните събития в летния културен календар, а гостите ще могат да се насладят на стойностни музика, театър, кино и изобразително изкуство в комбинация с виното на лятото - VERANO AZUR.

Коментирай