С коя буква започва малкото ви име? В следващите редове може да прочетете каква личност сте според първата буква на името ви. Споделяме първа част, очаквайте характеристики и за другите букви.

А – Вие не сте романтична личност, но сте изключително практични. Винаги постигате целите си, но понякога сте твърде нетърпеливи. От друга страна сте изключително привлекателни. В любовта се нуждаете от половинка, която да ви подкрепя, да бъде смела, за да имате причина да останете с нея. Не сте конфликтна личност, но сте егоисти. По-често показвайте вашата любов и признателност.

Б – Вие сте романтици. Обичате да правите мили жестове и изненади към любимия човек, тъй като за вас това е доказателството за истински чувства. Знаете как да комуникирате, търпеливи сте и постигате поставените цели. Умеете добре да контролирате емоциите и чувствата си. Обичате приключенията и пътуванията.

В – Вие сте общителна личност. Лесно се влюбвате и сте много чувствителни. Любимият човек не само трябва да ви обича, а да ви обожава. В живота получавате това, което искате, но само когато умеете да контролирате емоциите си.

Г- За вас може да се каже, че сте грижовна личност. Искрени сте и копнеете за романтика. В любовта често проявявате ревност към половинката си. Влюбите ли се, трудно се отказвате от обекта на своите желания. На моменти характерът ви е твърде сложен.

Д – За вас комуникацията е от голямо значение. В любовта имате нужда от партньор, с когото да умеете да разговаряте. Не обичате инертността, ето защо действията и предизвикателствата са част от живота ви. Лоялни сте към любимите ви хора.