Свободно време

Какво показва първата буква на името ви за вас? (трета част)

Буква Ц – За вас може да се каже, че сте мъдра личност

11.01.2016г. / 16 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С коя буква започва малкото ви име? В следващите редове може да прочетете каква личност сте според първата буква на името ви. След първата и втората част, споделяме част трета на личностната характеристика.

Ф – Ако първата буква на вашето малко име е „Ф“, то вие се нуждаете от много свобода в живота. Родени сте с голям ентусиазъм към всичко. Имате изключителна харизма и където и да се появите, винаги бивате забелязани. В любовта често давате празни обещания. Понякога сте твърде нервни и объркани. Нуждаете се от повече релакс и време, в което добре да обмислите действията си.

Х – За вас всичко е любов. Има ли любов в живота ви, всичко останало ви върви като по вода. Търсите партньор, който да ви обожава и да ви отделя цялото си внимание. За вас любовта и животът са едно предизвикателство, което ви дава усещането за максимална свобода. От друга страна сте изключително елегантни и обичате да получавате луксозни подаръци.

Ц – За вас може да се каже, че сте мъдра личност. Не приемате „Не!“ за отговор. Когато се намирате във връзка сте изключително внимателни и грижовни към половинката си. Щедри сте и сте експерти по любовните игри и изненади.

Щ – Ако малкото ви име започва с тази буква, то вие не може да живеете нито минута без вълнение. В любовта винаги търсите максимума. Обичате да се забавлявате, да пътувате и понякога сте твърде непостоянни в обещанията си. Домът за вас е там, където е сърцето ви.

Свързани статии

Ю – Вие сте една независима и чувствителна личност. В любовта искате не само да водите, но и да упражнявате контрол над половинката си. Може би и затова често не успявате да създадете трайни взаимоотношения. От друга страна, държите много на романтиката. Що се отнася до кариерата, може да постигнете много, ако надделеете мързела си.

Я – Вие сте личност, която бързо се влюбва и лесно показва чувствата си. Комуникативни сте и винаги сте готови да помогнете на близък или приятел в нужда. Нуждаете се от постоянно вдъхновение, за да постигате успехи във вашата сфера.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Колко имена започват със Щ и колко с буквите ,които ги няма-А,И,В ..итн.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар