Свободно време

Започна VIP Brother 2015

Какво готви Биг брадър на Преслава

14.09.2015г. / 11 16ч.
Аз жената
Снимка: VIP Brother

Снимка: VIP Brother

Първият лайв на VIP Brother, както винаги оправда напълно очакванията на своите фенове, като им поднесе изключителна селекция от най-популярните лица от българския шоубизнес.

С грандиозно шоу Къщата посрещна първите си 13 VIP съквартиранти, които веднага приковаха вниманието на българските зрители.

VIP селекцията, която най-коментираното шоу поднесе на зрителите през изминалата вечер включваше имена като: фолкдивата Преслава, актьорът Станимир Гъмов, ММА боецът Деян Топалски, едни от най-популярните български изпълнители в лицето на Кичка Бодурова и Дует „Ритон“, моделът Моника Валериева и плеймейтката Светлана Василева, водещият Иво Танев, режисьорът Люси Иларионов, попфолк певицата Луна и изключителната актриса Ернестина Шинова. Под фаталния номер 13 в Къщата влезе и придобилият популярност в интернет Джорджано.

Голямата изненада, която Big Brother бе подготвил и за зрителите и за VIP Съквартирантите, бе признанието на Пламен Богданов (от приключилият в петък сезон на Big Brother), че от месец и половина има връзка с фолкпевицата Преслава. Това обаче не е всичко, още тази вечер той ще прекрачи прага на VIP Къщата, а заедно с него още три известни личности ще се присъединят към звездните съквартиранти.

Не пропускайте VIP Brother тази вечер, точно в 20:00 часа за да научите кои са новите звездни попълнения, както и за да видите реакцията на певицата Преслава от изненадващото посещение, което Big Brother й готви.

Коментирай